Μαΐ 10 2021

Πρόγραμμα “Κι αν ήσουν εσύ;” – Στην καραντίνα

Το σχολικό έτος 2020-2021, το σχολείο μας συμμετείχε στο πρόγραμμα «Κι αν ήσουν εσύ;» του Πανελλήνιου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία για τους πρόσφυγες του ΟΗΕ. Το πρόγραμμα είχε στόχο την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς σε θέματα προσφύγων, την προώθηση του σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα και τη θετική αλλαγή στάσεων και συμπεριφορών. Από το σχολείο μας πήρε μέρος μια ομάδα δεκαέξι 16 μαθητών και μαθητριών από τα τμήματα Γ1 και Γ2, με υπεύθυνες καθηγήτριες την Ελένη Ζερβού και την Καλλιόπη Σταύρου.

Τα αγόρια και τα κορίτσια που έλαβαν μέρος στη δράση συζήτησαν για το πώς βίωσαν τις ημέρες της καραντίνας, τι επιπτώσεις είχε ο περιορισμός στη ζωή τους και τι επίδραση είχε η περίοδος αυτή στις προσδοκίες και στις επιδιώξεις τους. Το αποτέλεσμα της δουλειάς τους αποτυπώθηκε σε τρία βίντεο με τίτλους: (1) Ταυτόχρονες καραντίνες, (2) Απαγορεύεται η έξοδος και (3) Έρωτας στην καραντίνα.

Την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 οι εργασίες των μαθητών και των μαθητριών παρουσιάστηκαν σε διαδικτυακό φεστιβάλ στο οποίο παρουσιάστηκε η δουλειά από 23 σχολεία, εκπαιδευτικούς οργανισμούς και προσφυγικές δομές από όλη την Ήπειρο. Η εκδήλωση βασίστηκε θεματολογικά στην έκδοση «Μονόλογοι στην Καραντίνα» (https://www.unhcr.org/gr/monologoi-se-karantina).

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν:

Τμήμα Γ1: Αποστολάκη Ναταλία, Γιάκης Γιώργος, Γιώτης Κωνσταντίνος, Γκαρόζη Λυδία, Δασκαλόπουλος Ραφαήλ, Δριστιλιάρης Νικόλας, Καββαδία Δανάη, Καραμάνη Μαριάννα, Κασαγιάννης Χρήστος, Κοέν Σάρρα και Κολιάκη Μαρκέλλα

Τμήμα Γ2: Λαμπρίδη Έλλη, Μανή Μάνια, Μποζίδης Μιχάλης, Μπότσιου Άννα και Ντούρου Αμαλία

Ταυτόχρονες καραντίνες

 

Απαγορεύεται η έξοδος

 

Έρωτας στην καραντίνα

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/programma-quot-ki-an-isoyn-esy-quot-stin-karantina/

Μαΐ 07 2021

Επανέναρξη της διά ζώσης εκπαιδευτικής διαδικασίας

Σύμφωνα με τη σχετική υπουργική εγκύκλιο, από τη Δευτέρα 10/5/2021 τα μαθήματα στα γυμνάσια θα διεξάγονται διά ζώσης, με φυσική παρουσία των μαθητών στο σχολείο και με τη διαδικασία του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου για νόσηση από Covid-19 σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και βοηθητικό προσωπικό (σχετικές οδηγίες).

Το ωράριο λειτουργίας του σχολείου και οι ώρες ενημέρωσης των γονέων από τους εκπαιδευτικούς, που θα γίνεται διαδικτυακά, θα είναι τα ίδια που ίσχυαν και πριν από την τηλεκπαίδευση – θα τα βρείτε και στη σχετική σελίδα.

(κατεβάστε το ωράριο λειτουργίας και σε αρχείο εικόνας)

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/epanenarxi-tis-dia-zosis-ekpaideytikis-diadikasias/

Μαΐ 06 2021

Πληροφορίες για τον αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self-test) μαθητών/τριών

Σύμφωνα με τη σχετική υπουργική εγκύκλιο, από τη Δευτέρα 10/5 ξεκινά η επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων με τη διαδικασία του self-testing. Δείτε και τις παρακάτω συνοπτικές οδηγίες:
 
Δύο (2) φορές την εβδομάδα το self-test
Ο διαγνωστικός έλεγχος νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19 μέσω δωρεάν αυτοδιαγνωστικἠς δοκιμασίας ελέγχου είναι υποχρεωτικός για τους/τις μαθητές/τριες, τους/τις εκπαιδευτικούς και τα μέλη του βοηθητικού προσωπικού των σχολικών μονἀδων και διενεργείται δύο (2) φορές, προ Δευτέρας και Πέμπτης, και πριν από την έναρξη των μαθημάτων.
Ο έλεγχος συνιστἀται να διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολικἠ μονάδα.
 
Δωρεάν από το φαρμακείο
Η προμήθεια του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου γίνεται δωρεἀν από το φαρμακείο με την επίδειξη του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφἀλισης (ΑΜΚΑ) και της αστυνομικής ταυτότητας ή οποιουδήποτε ἀλλου εγγράφου ταυτοποίησης. Για τους/τις ανήλικους/ες μαθητές/τριες τον δωρεἀν αυτοδιαγνωστικό έλεγχο παραλαμβἀνουν οι γονείς/κηδεμόνες τους, επιδεικνύοντας τον ΑΜΚΑ του/της ανήλικου/ης μαθητή/τριας και την αστυνομική ταυτότητα των ιδίων (γονέων/κηδεμόνων).
Μαζί με τον δωρεἀν αυτοδιαγνωστικό έλεγχο παραλαμβἀνονται και ενημερωτικἀ φυλλἀδια.
 
Πότε θα γίνει η προμήθεια των self-test
Οι μαθητές μπορούν να προμηθεύονται το πρώτο διαγνωστικό τεστ από την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 και το δεύτερο από τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021.
 
Kατ’ οίκον το self-test
Ο δωρεἀν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος διενεργείται κατ’ οίκον, σύμφωνα με τις οδηγίες των ενημερωτικών φυλλαδίων. Για τους/τις ανήλικους/ες μαθητές/τριες 13 ετών και ἀνω, ο έλεγχος θα διενεργείται υπό την επιμέλεια και επίβλεψη των γονέων/κηδεμόνων τους, ενώ για τους/τις ανήλικους/ες μαθητές/τριες 13 ετών και κἀτω, με τη βοήθεια του γονέα/κηδεμόνα.
 
Δήλωση του αποτελέσματος
Μετἀ την εξαγωγή αποτελέσματος:
Οι γονείς/κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών επισκέπτονται την ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr , η οποία είναι προσβἀσιμη μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr – ΕΨΠ) και αφού επιλέξουν την κατηγορία «Σχολική Κἀρτα για Covid-19», στη συνέχεια αυθεντικοποιούνται με τη χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων της Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ. (taxisnet) σύμφωνα με το ἀρθρο 24 του ν.4727/2020 (Α΄ 184) και ακολουθούν τη διαδικασία υποβολής του αποτελέσματος.
  • Εἀν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, εκτυπώνουν από την ηλεκτρονική πλατφόρμα τη σχολική κἀρτα αρνητικού αποτελέσματος.
  • Εἀν το αποτέλεσμα είναι θετικό, εκδίδεται από την πλατφόρμα σχολική κἀρτα θετικού αποτελέσματος, την οποία εκτυπώνουν και στη συνέχεια μεταβαίνουν εντός είκοσι τεσσἀρων (24) ωρών σε μια από τις δημόσιες δομές, όπως αυτές είναι αναρτημένες στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr, για δωρεἀν επαναληπτικό έλεγχο.

Μέχρι να μεταβούν στη δημόσια δομή, οι διαγνωσθέντες/είσες θετικοίς μαθητές/τριες και οι οικείοι τους παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Στην περίπτωση κατά την οποία ο δωρεἀν επαναληπτικός έλεγχος είναι θετικός, ακολουθείται το Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Εἀν ο δωρεἀν επαναληπτικός έλεγχος είναι αρνητικός, εκδίδεται σχετική βεβαίωση από δημόσια δομή, με την οποία βεβαιώνεται το αρνητικό αποτέλεσμα. Στην περίπτωση αυτή ο/η μαθητής/τρια επιστρέφει στον χώρο της σχολικής μονἀδας, επιδεικνύοντας την ωςνω βεβαίωση.
 
Χειρόγραφες βεβαιώσεις
Σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης της σχολικής κἀρτας COVID-19 για τους/τις μαθητές/τριες, αυτή μπορεί να συμπληρωθεί και να υπογραφεί και χειρόγραφα από τους γονείς/κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών.
 
Σχολική κάρτα
Ο/Η μαθητής/τρια θα επιδεικνύει απλώς (δεν θα παραδίδει) τη σχολική κἀρτα εντός της τἀξης, στον εκπαιδευτικό της πρώτης ώρας και θα τη φέρει μαζί του/της μέχρι τη διενέργεια του επόμενου διαγνωστικού ελέγχου, σε περίπτωση που ζητηθεί επίδειξή της από εκπαιδευτικό ή από τον/τη Διευθυντή/τρια ή τον Υποδιευθυντή/τρια.
 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/plirofories-gia-ton-aytodiagnostiko-elegcho-self-test-mathiton-trion/

Απρ 27 2021

Αλληλεπίδραση Ομίλων γυμνασίου-λυκείου

Μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μαθητές των ομίλων Φυσικής “Φυσικές Επιστήμες: πείραμα και θεωρία” και Μαθηματικών “Με κανόνα και διαβήτη” την Παρασκευή 23-4-2021, σε μία αλληλεπίδραση των Ομίλων του σχολείου μας με αυτούς του λυκείου.  Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Ευαγγέλου, μαθητής της Α΄ τάξης του Πρότυπου Λυκείου Ζωσιμαίας Σχολής, τους παρουσίασε διαδικτυακά την ερευνητική του εργασία με θέμα “Αριστεροχειρία”, την οποία υλοποίησε στα πλαίσια του ομίλου “Βιοεπιστήμες. Συμβολή στην έρευνα και την παραγωγή. Συνεργασία με τις επιστήμες Υγείας, Χημείας, Γεωπονίας, Μαθηματικών και Πληροφορικής”, με συντονιστή τον κ. Αθανάσιο Μαρμαγκά. Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την αριστεροχειρία μέσα από γενετικές και περιβαλλοντικές έρευνες για την επιλογή του χεριού και τις γνωστικές διαφορές δεξιόχειρων και αριστερόχειρων.

Υπεύθυνες καθηγήτριες: Παντούλα Χριστίνα-Παπαγεωργίου Μαρία

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/allilepidrasi-omilon-gymnasioy-lykeioy/

Απρ 17 2021

Συμμετοχή στον 6ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης για τη Γαλλοφωνία 2021

Το Πρότυπο Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων συμμετείχε στον 6ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης για τον εορτασμό της Ημέρας Γαλλοφωνίας 2021. Ο Μαραθώνιος ανάγνωσης είχε ως θέμα: «Γαλλοφωνία και Φιλελληνισμός. Κείμενα Μνήμης / Francophonie et Philhellénisme. Textes de mémoire» και έγινε διαδικτυακά στις 10/4/2021.

Στο πλαίσιο του Μαραθωνίου ανάγνωσης και με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, μαθήτριες της τάξης των Γαλλικών της Γ΄ Γυμνασίου (τμήματα: Γ1,Γ2) παρουσίασαν στα γαλλικά τα κείμενα της χρονογραμμής με τίτλο: «Victor Hugo, ami constant de la Grèce / Ο Βίκτωρ Ουγκώ, πιστός φίλος της Ελλάδας», η οποία δημιουργήθηκε στο μάθημα των Γαλλικών με την καθοδήγηση της καθηγήτριας Γαλλικών, κ. Ελένης Χαρτζάβαλου. Στην εκδήλωση, οι μαθήτριες ανέδειξαν τον Φιλελληνισμό του Βίκτορα Ουγκώ, καθώς και το έντονο ενδιαφέρον του Γάλλου ποιητή για το Ελληνικό ζήτημα, από τον αγώνα της Ανεξαρτησίας του 1821 ως τον ένοπλο αγώνα της Κρητικής επανάστασης (1866-69).

Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες του σχολείου μας οι οποίες συμμετείχαν στον Μαραθώνιο ανάγνωσης εκπροσωπώντας το σχολείο μας με μια άψογη παρουσία!

Οι μαθήτριες είναι: Άννα Μπότσιου, Ανδριάνα Μανίκα, Μαρίνα Μπέλλου, Σμαράγδα Ντάτση, Λυδία Γκαρόζη, Ευγενία Ηλία, Δανάη Καββαδία, Μαριάννα Καραμάνη και Μαρκέλλα Κολιάκη.

Μπορείτε να δείτε τη χρονογραμμή «Ο Βίκτωρ Ουγκώ, πιστός φίλος της Ελλάδας» στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://padlet.com/elenihartz/8ffl76nq2u0k1lvy

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/symmetochi-ston-6o-marathonio-anagnosis-gia-ti-gallofonia-2021/

Απρ 07 2021

3o Μαθητικό Συνέδριο Έρευνας & Επιστήμης

Στις 9, 10 & 11 Απριλίου 2021 θα πραγματοποιηθεί το 3ο Μαθητικό Συνέδριο Έρευνας και Επιστήμης, που διοργανώνεται από το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», το Εργαστήριο Διδακτικής της Φυσικής και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του Α.Π.Θ., το Εργαστήριο Έρευνας για τη Διδασκαλία των Μαθηματικών του E.E.K.Ε. του Πανεπιστημίου Πατρών και την Ε.Λ.Μ.Ε. Προτύπων Πειραματικών Σχολείων.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εργασίες του συνεδρίου διαδικτυακά (μέσω της πλατφόρμας Webex), πατώντας εδώ.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/3o-mathitiko-synedrio-ereynas-amp-epistimis/

Απρ 06 2021

1ο Διαδικτυακό Μαθητικό Μαθηματικό Φεστιβάλ

Την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Απριλίου λαμβάνει χώρα το 1ο Διαδικτυακό Μαθητικό Μαθηματικό Φεστιβάλ, που διοργανώνεται από τον ΣΕΕ Μαθηματικών Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και τις αντίστοιχες ΔΔΕ. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Webex (εναλλακτικά θα μεταδίδεται μέσω youtube και facebook) και σε συνδέσμους που βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://bitly.ws/bwPp (οι σύνδεσμοι θα ενεργοποιηθούν τις ημέρες διεξαγωγής του φεστιβάλ).

Για τους μαθητές του γυμνασίου προτείνεται η παρακολούθηση την Πέμπτη 8 Απριλίου, με ώρα έναρξης τις 11 π.μ., στον σύνδεσμο: https://youtu.be/4Ei1t4mK0P0.

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/1o-diadiktyako-mathitiko-mathimatiko-festival/

Μαρ 30 2021

Γραμμή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης 10306

Σας υπενθυμίζουμε ότι από πέρσι λειτουργεί η δημόσια και δωρεάν Τηλεφωνική γραμμή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης 10306, για την τηλεφωνική υποστήριξη των πολιτών αναφορικά με τις πολυδιάστατες επιπτώσεις της πανδημίας του Covid-19 από ειδικούς ψυχικής υγείας.

Στην τηλεφωνική γραμμή 10306 υπάρχουν τρεις επιλογές:

  • Επιλογή 1: Για ψυχολογική βοήθεια
  • Επιλογή 2: Για κοινωνικά θέματα
  • Επιλογή 3: Για θέματα που αφορούν σε παιδιά και εφήβους (συνομιλία με παιδοψυχιάτρους, παιδοψυχολόγους και κοινωνική λειτουργό, για γονείς, παιδιά και εφήβους, εκπαιδευτικούς)

Ειδικά για παιδιά και εφήβους και τους γονείς τους, από τη Γραμμή προσφέρονται:

α. υπηρεσίες συμβουλευτικής, υποστήριξης και καθοδήγησης για θέματα σχετικά με την ψυχική υγεία και τη συμπεριφορά παιδιών και εφήβων (ανώνυμα),

β. πρόγραμμα θεραπευτικών συνεδριών με γονείς παιδιών δημοτικού που παρουσιάζουν άγχος, φοβίες, διάσπαση προσοχής, υπερκινητικότητα, διαταραχές συμπεριφοράς ή διαγωγής και προβλήματα στη χρήση του διαδικτύου,

γ. παρέμβαση σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και σε εφήβους.

  •  
 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/grammi-psychokoinonikis-ypostirixis-10306/

Μαρ 14 2021

Ωράριο λειτουργίας για τη σύγχρονη εξ ΑΕ

Από την Τρίτη 16/03 και για όσο διάστημα διαρκεί η αναστολή της διά ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων, τα μαθήματα του σχολείου θα γίνονται μέσω τηλεκπαίδευσης με τη χρήση της πλατφόρμας Webex και σύμφωνα με το ακόλουθο ωράριο λειτουργίας:

Οι μαθητές/τριες θα πρέπει να συμβουλεύονται το παραπάνω ωράριο και να συνδέονται στην αρχή κάθε ώρας στην ατομική αίθουσα τηλεδιασκέψεων του αντίστοιχου εκπαιδευτικού, στους συνδέσμους (link) που ήδη έχουν λάβει από τους διδάσκοντες.

Δείτε το σχετικό ΦΕΚ (996/2021 τ.Β΄).

Υπενθύμιση: κατά τις πρωινές ώρες συνιστάται οι μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί να μη συνδέονται στις υπόλοιπες υπηρεσίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (eclass, e-me, webmail), ώστε να αποφευχθεί η υπερφόρτωση του δικτύου.

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/orario-leitoyrgias-gia-ti-sygchroni-ex-ae/

Μαρ 14 2021

Πρόγραμμα επικοινωνίας εκπαιδευτικών-γονέων κατά την τηλεκπαίδευση

Η επικοινωνία των γονέων / κηδεμόνων με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για το διάστημα από 16/03/2021 και για όσο θα διαρκέσει η αναστολή λειτουργίας της σχολικής μονάδας θα γίνεται διαδικτυακά στις ατομικές ηλεκτρονικές αίθουσες των καθηγητών στην πλατφόρμα Webex – στις γνωστές στους μαθητές/τριες ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις – σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΤΡΙΤΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΕΜΠΤΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Βακατσάς Κωνσταντίνος

 

11:00 – 11.40

 

 

 

Βλάχα Βασιλική

 

 

10:10 – 10:50

 

 

Βρίγκα Παναγιώτα

 

11:50 – 12.30

 

 

 

Εξάρχου Μαρία

 

12:40 – 13:20

 

 

 

Ζερβού Ελένη

 

 

10:10 – 10:50

 

 

Ζήκου Ελένη

 

 

10:10 – 10:50

 

 

Κεχαγιά Βασιλική

 

 

09:20 – 10:00

 

 

Κολιός Βασίλειος

11:00 – 11.40

 

 

 

 

Κουσιουρή Ευαγγελία

 

 

 

13:30 – 14:10

 

Μαρμαγκάς Αθανάσιος

 

 

 

10:10 – 10:50 (Β)

10:10 – 10:50 (Γ)

Μπεκιάρη Καλλιόπη

11:50 – 12.30

 

 

 

 

Νείλα Ιωάννα

 

 

11:00 – 11.40

 

 

Νόννη-Βλάχου Λευκοθέα

 

11:00 – 11.40

 

 

 

Ντόστα Αναστασία

 

 

 

 

11:50 – 12.30

Παντελίδης Ιωάννης

 

 

09:20 – 10:00

 

 

Παντούλα Χριστίνα

 

11:00 – 11.40

 

 

 

Παπαγεωργίου Μαρία

 

11:00 – 11.40

 

 

 

Παπατόλη Πανάγιω

10:10 – 10:50

 

 

 

 

Παππά Ελένη

 

 

 

 

08:30 – 09:10

Παππά Παναγιώτα

 

11:50 – 12.30

 

 

 

Πασσιά Ευαγγελία

11:00 – 11.40

 

 

 

 

Πετρίδου Μαρία

 

 

10:10 – 10:50

 

 

Πούλιος Χρήστος

 

 

 

 

10:00 – 11:00

Πρέντζας Ελευθέριος

10:10 – 10:50

 

 

 

 

Ραμπαούνη Βασιλική

11:00 – 11.40

 

 

 

 

Ράπτη Ευτυχία

09:20 – 10:00

 

 

 

 

Σταύρου Καλλιόπη

11:50 – 12.30

 

 

 

 

Τζακώστα Ζαμπέτα

10:10 – 10:50

 

 

 

 

Τσάγκα Βασιλική

 

 

 

 

12:00 – 13:00

Τσακστάρα Βαΐτσα

 

13:30 – 14.10

 

 

 

Τσέμπα Χαρίκλεια

 

 

 

10:10 – 10:50

 

Τσιακίρη Ελένη

11:50 – 12.30

 

 

 

 

Τσιώρη Παρασκευή

 

 

 

 

09:20 – 10:00

Φαϊτά Θεανώ

 

 

 

 

10:10 – 10:50

Χαρτζάβαλου Ελένη

11:00 – 11.40

 

 

 

 

Χατζή Δήμητρα

08:30 – 09:10

 

 

 

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/programma-epikoinonias-ekpaideytikon-goneon-kata-tin-tilekpaideysi/

Παλαιότερα άρθρα «