«

»

Απρ 24 2024

Προσωρινός κατάλογος υποψηφίων εξεταστικού κέντρου για εισαγωγή στα Πρότυπα σχολεία (2024-25)

Ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα της Δ.Ε.Π.Π.Σ. και στην πλατφόρμα αιτήσεων στην Ενιαία ψηφιακή πύλη gov.gr ο πίνακας των αιτήσεων για εισαγωγή στα Πρότυπα σχολεία, με αναφορά στο αναγνωριστικό και στον εξαψήφιο κωδικό της αίτησης, καθώς και στην ειδική κατηγορία.

Οι γονείς/κηδεμόνες των υποψηφίων καλούνται να προβούν σε έλεγχο των στοιχείων της αίτησής τους (ονοματεπώνυμο μαθητή, ένταξη σε ειδική κατηγορία, τάξη και βαθμίδα) αντιπαραβάλλοντάς τα και με τα στοιχεία του παραπάνω πίνακα βάσει του κωδικού της αίτησης. Σε περίπτωση λάθους θα πρέπει να ενημερώσουν το Εξεταστικό Κέντρο / Πρότυπο σχολείο της πρώτης επιλογής τους το αργότερο μέχρι τις 30/4/2024 με υπεύθυνη δήλωση για τις αλλαγές (ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου μας: mail@gym-zosim.ioa.sch.gr).

Επισημαίνεται ότι σε αυτή τη φάση μπορούν να διορθωθούν λάθη που θα επισημάνουν οι γονείς μόνο ως προς τα στοιχεία του μαθητή και όχι ως προς την επιλογή σχολείου.

ΠΓΖΣ_Προσωρινός κατάλογος υποψηφίων_Αιτήσεις

 

*     *     *     *     *

Δείτε εδώ την ανάρτηση στον ιστότοπο της Δ.Ε.Π.Π.Σ.


Παρακολουθείτε όλες τις σχετικές ενημερώσεις στον ειδικό ιστότοπο για τη διαδικασία εισαγωγής στο σχολείο μας.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/prosorinos-katalogos-ypopsifion-exetastikoy-kentroy-gia-eisagogi-sta-protypa-scholeia-2024-25/