«

»

Μαΐ 18 2015

Ευρωπαϊκά Βραβεία eTwinning / Τελετή Βράβευσης (Βρυξέλλες 2015)

Στις 7 Μαΐου 2015 έγινε η τελετή βράβευσης των εκπαιδευτικών έργων του ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinning, η οποία έλαβε χώρα στο Ινστιτούτο Φυσικών Επιστημών στις Βρυξέλλες.

Το Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής έλαβε το ευρωπαϊκό βραβείο eTwinning στην κατηγορία Γαλλικής Γλώσσας για το έργο: «Ulysse 2014: l’Odyssée du twinspace», το οποίο υλοποιήθηκε με συνεργασία του Γυμνασίου μας και του Γυμνασίου Antonin Perbosc της πόλης Lafrançaise της Γαλλίας.

Το βραβείο απένειμε η πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Γαλλικής Γλώσσας, κα. Janina Zielinska, στην υπεύθυνη εκπαιδευτικό του προγράμματος, κα. Ελένη Χαρτζάβαλου.

Στην τελετή βράβευσης παρευρέθησαν περισσότεροι από 200 συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων μαθητές και εκπαιδευτικοί από 16 διαφορετικές χώρες, επίσημοι προσκεκλημένοι ευρωπαϊκών Υπουργείων Παιδείας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς επίσης και χιλιάδες θεατές από όλη την Ευρώπη μέσω διαδικτύου.

Δείτε τη δημοσίευση του Δελτίου Τύπου του Υπουργείου Παιδείας εδώ. Δείτε τη δημοσίευση του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης εδώ

REMISE_1

REMISE_2

REMISE_3

REMISE_4

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/paralavi-evropaikou-vraviou-etwinning/