«

»

Νοέ 06 2014

Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας eTwinning “Ulysse 2014” και “Eratosthenes 2014”

ulysse 2014, etwinning Πρότυπο ΖωσιμαίαςΕυρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας στο σχολείο μας!

Το σχολείο μας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για το Γαλλόφωνο έργο eTwinning “Ulysse 2014: l’Οdyssée du twinspace” , καθώς και για το έργο eTwinning “Eratosthènes 2014” , έργα που υλοποιήθηκαν την περσινή χρονιά 2013-2014. Αυτό σημαίνει πως οι εργασίες μας, οι εργασίες των μαθητών και του σχολείου μας έχουν αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο. Ως αποτέλεσμα λάβαμε το πιστοποιητικό της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΤΙΚΕΤΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ για τα δύο αυτά έργα, τα οποία εμφανίζονται σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.

 

Στο πλαίσιο της διαθεματικής προσέγγισης των έργων, την Ευρωπαική Ετικέτα Ποιότητας πήραν και οι εκπαιδευτικοί:

Για το πρόγραμμα “Ulysse 2014: l’Odyssée du twinspace”: Εξάρχου Μαρία, Ζωγάκης Ιωάννης, Μπεκιάρη Καλλιόπη, Μπουκουβάλα Άννα, Νείλα Ιωάννα, Ραμπαούνη Βασιλική, Τόκη Βασιλική και Χαρτζάβαλου Ελένη, συντονίστρια του έργου στο σχολείο μας.

Για το πρόγραμμα “Eratosthènes 2014”: Βλάχα Βασιλική, Ζωγάκης Ιωάννης, Τόκη Βασιλική και Χαρτζάβαλου Ελένη, συντονίστρια του έργου στο σχολείο μας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας και στους εκπαιδευτικούς που συνεργάστηκαν για την υλοποίηση των έργων!

etwinning QL ULYSSE 2014etwinning QL Eratosthenes 2014

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/eqlulysse2014eratosthenes2014/

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.