«

»

Νοέ 06 2014

Ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας eTwinning “Deutsch Online”

Το σχολείο μας είναι ένα από τα σχολεία που βραβεύτηκαν με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας eTwinning, για το έργο μας στα Γερμανικά: “Deutsch online” με υπεύθυνη την καθηγήτρια γερμανικών κ. Ελένη Γκαδρή. Είναι μεγάλη η χαρά και η ικανοποίησή μας για το σπουδαίο αυτό επίτευγμα των μαθητών του Β1 και Β2 της σχολικής χρονιάς 2013-14.

Η ομάδα του eTwinning μας έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

Από: info@etwinning.net

Εστάλη: 31.Οκτωβρίου 2014 3:14 μ.μ.

Αγαπητή/έ Eleni Gadri,

Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning “Deutsch online”. Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο. Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.

Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μου

eTwinning Team

etwinning ql deutschonline

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/eqdeutschonline/

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.