«

»

Οκτ 29 2014

Erasmus+, Δελτίο Τύπου

Τo Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων στον γερμανικό τύπο

erasm1

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος Erasmus+ και ειδικότερα της Δράσης «ΚΑ2/Συνεργασία για την Καινοτομία και την Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών – Στρατηγικές συμπράξεις – Εταιρικές Σχέσεις (Cooperation for Innovation and the Exchange of Good Practices – Strategic Partnerships) αποκλειστικά μεταξύ σχολείων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή», στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μας, οι καθηγήτριες Β. Βλάχα, Ε. Γκαδρή και Β. Κεχαγιά πήραν μέρος σε συνάντηση εκπαιδευτικών, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά το διάστημα 13 έως 16 Οκτωβρίου 2014 στο Realschule στο Uetze-Hannover της  Γερμανίας. Σε αυτή τη συνάντηση συμμετείχαν καθηγητές από όλα τα σχολεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, δηλαδή καθηγητές από τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, τη Ρουμανία και την Ελλάδα.

erasm3                erasm2

 

Η συνάντηση προσέλκυσε το ενδιαφέρον και του τοπικού τύπου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η καθηγήτρια κ. Ελένη Γκαδρή έδωσε συνέντευξη σε τοπική εφημερίδα, όπου τόνισε ότι «Στα Ιωάννινα οι μαθητές θα επισκεφτούν τοπικές επιχειρήσεις, όπως Βιομηχανίες Γάλακτος και Βιομηχανίες Εμφιαλώσεως Μεταλλικού Νερού, αλλά και θα γνωρίσουν τοπικά επαγγέλματα όπως την Αργυροχρυσοχοΐα». Η είδηση δημοσιεύτηκε ήδη στην τοπική γερμανική εφημερίδα της πόλης Uetze.

erasmus plus Ζωσιμαία

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/deltio-typoyerasmus-2/

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.