«

»

Νοέ 03 2013

Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας “Hermès, messager eTwinning”

Και η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας στο σχολείο μας…

Τα σχολείο μας είναι ένα από τα σχολεία που βραβεύτηκαν με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας eTwinning, για το έργο μας στα Γαλλικά: “Hermès, messager eTwinning” / “ΕΡΜΗΣ, ο αγγελιαφόρος του eTwinning” (υπεύθυνη καθηγήτρια: Ελένη Χαρτζάβαλου).

Είναι μεγάλη η χαρά και η ικανοποίησή μας για το σπουδαίο αυτό επίτευγμα των μαθητών του Β4 της σχολικής χρονιάς 2012-13.

Η ομάδα του eTwinning μας έστειλε το μήνυμα:

Από:         info@etwinning.net

Εστάλη:   Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013   1:20:19 μμ

 

Αγαπητή ELENI HARTZAVALOU,

Συγχαρητήρια!  Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning  “Hermès:  Messager eTwinning”. Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μια περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.

Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις του eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.

Με του καλύτερους χαιρετισμούς μου

eTwinning Team

quality_label

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/etiketapoiotitas2013-2/

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.