«

»

Νοέ 06 2015

Ευρωπαϊκές Ετικέτες Ποιότητας eTwinning στο σχολείο μας

Τρία eTwinning έργα, που υλοποιήθηκαν στο Π.Γ.Ζ.Σ.Ι. κατά το σχολικό έτος 2014-2015, καθώς και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί, βραβεύτηκαν με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας eTwinning. Αυτό σημαίνει πως οι εργασίες των μαθητών μας, το έργο των καθηγητών και του σχολείου μας έχουν αναγνωριστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Τα βραβευθέντα έργα εμφανίζονται σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης eTwinning.

Πιο συγκεκριμένα, με Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας βραβεύτηκαν:

  • το ευρωπαϊκό γαλλόφωνο πρόγραμμα eTwinning με τίτλο: “Ulysse 2015: la toile de Pénélope“, που υλοποίησαν κατά το σχολικό έτος 2014-2015 οι μαθητές/-τριες της τάξης των Γαλλικών του Α1 και Β1 του σχολείου μας, με υπεύθυνη του προγράμματος την καθηγήτρια γαλλικών Ελένη Χαρτζάβαλου. Στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης του έργου συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί: Μαρία Εξάρχου, Ελένη Ζήκου, Γιάννης Ζωγάκης, Παναγιώτα Παππά και Βασιλική Τόκη, οι οποίοι επίσης απέκτησαν την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας.
  • το ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning με τίτλο: “Organic Garden Dream Europe“, που υλοποίησαν οι μαθητές/-τριες της τάξης των Γαλλικών του Α4 και Β3 του Σχολείου μας, με υπεύθυνη του προγράμματος την κ. Ελένη Χαρτζάβαλου και συμμετέχουσα την εκπαιδευτικό Παναγιώτα Βρίγκα, η οποία επίσης απέκτησε την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας.
  • το ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning, με τίτλο: “Aqua Nostra“, που υλοποίησαν οι μαθητές/-τριες της τάξης των Γαλλικών του Γ3, με υπεύθυνη του προγράμματος την καθηγήτρια γαλλικών Ελένη Χαρτζάβαλου.

Το κείμενο της Κεντρικής Επιτροπής είναι το ακόλουθο:
Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας. Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

 

eTwinning QL 2014-15 » eTwinning QL 2014-15
bbblbbbr
123
 

 

 

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/evropaikes-etiketes-piotitas-etwinning-sto-scholio-mas/