«

»

Οκτ 30 2017

Βράβευση με Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για τα γαλλόφωνα έργα eTwinning “L’ Europe se partage” και “Mr Bean”

Μετά τις βραβεύσεις με Εθνική Ετικέτα Ποιότητας από την Εθνική Επιτροπή του eTwinning, τα γαλλόφωνα έργα eTwinning «L’ Europe se partage» και «Mr Bean…» επιβραβεύτηκαν με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας.

Το μήνυμα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Επιτροπής είναι το ακόλουθο:

Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning “L’ Europe se partage” καθώς και στο έργο “Mr Bean, Mrs Lentil and their tiny peas celebrating the International Year of Pulses 2016”. Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, τα έργα σας θα εμφανιστούν σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο
www.etwinning.net.

Για μία ακόμη φορά, θερμά συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα στους μαθητές της τάξης των Γαλλικών Α1, Α2, Α3 και Α4 οι οποίοι την περασμένη χρονιά συμμετείχαν στο έργο «LEurope se partage» και στους γαλλόφωνους μαθητές του Β3 οι οποίοι υλοποίησαν το έργο «Mr Bean»!

Υπεύθυνη καθηγήτρια των έργων: Ελένη Χαρτζάβαλου, καθηγήτρια Γαλλικών.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/vravefsi-me-evropaiki-etiketa-piotitas-gia-ta-gallofona-erga-etwinning-l-europe-se-partage-ke-mr-bean/