«

»

Μάι 11 2015

Συμμετοχή στο “Συμπόσιο Χαρακτικής / Μνήμη Β. Καζάκου”

Το Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής συμμετέχει στο «Συμπόσιο Χαρακτικής / Μνήμη Β. Καζάκου», στα Γενικά Αρχεία του Κράτους Ηπείρου, με έκθεση μαθητικών έργων χαρακτικής που δημιουργήθηκαν στο μάθημα των Εικαστικών υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Γ. Ζωγάκη. Το σχολείο μας θα παρουσιάσει στην έκθεση περίπου 60 μαθητικά έργα χαρακτικής και άλλα τόσα θα προβληθούν σε διαφάνειες.
Επιπλέον, τη Δευτέρα 11/5/2015 μαθητές μας θα συμμετάσχουν στα βιωματικά εργαστήρια χαρακτικής που θα γίνουν στο χώρο των ΓΑΚ / Ιστορικό αρχείο Ηπείρου υπό την καθοδήγηση του κ. Ζωγάκη και τη συνοδεία των εκπαιδευτικών Κ. Μπεκιάρη, Β. Ραμπαούνη, Κ. Σταύρου, του σχολείου μας.
Το Συμπόσιο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Γιαννιώτη ζωγράφου και χαράκτη, καθηγητή της Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας, Βασίλη Καζάκου, για τα 70 χρόνια από τη γέννηση του και το διοργανώνει η Περιφερειακή Δ/νση Π. & Δ. Εκπαίδευσης Ηπείρου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ηπείρου, τον Δήμο Ιωαννιτών, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και άλλους φορείς στα ΓΑΚ / Ιστορικό αρχείο Ηπείρου στα Ιωάννινα από 11/5/2015 έως 13/5/2015.

 

bbblbbbr

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/simposio-xaraktikis-mnimi-kazakou/