«

»

Μαΐ 25 2014

Βραβεία στο μάθημα των Εικαστικών

βραβεία στα ΕικαστικάΤρία βραβεία απέσπασαν μαθήτριές μας με τα έργα τους, δημιουργίες στο μάθημα των Εικαστικών με διδάσκοντα τον κ. Ι. Ζωγάκη, στον Σχολικό Διαγωνισμό Αφίσας που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων δια του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων και σε συνεργασία με τη Σχολική Σύμβουλο Καλλιτεχνικών κ. Μαρία Σταματοπούλου.

Ο Διαγωνισμός απευθυνόταν σε μαθητές και μαθήτριες των τριών τάξεων των Γυμνασίων της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων με κεντρικό θέμα: «Ας δημιουργήσουμε ένα καλύτερο Διαδίκτυο μαζί» και συμμετείχαν περισσότερα από 300 ατομικά και ομαδικά έργα. Σκοπός του είναι μαθητές και μαθήτριες μέσα από τις καλλιτεχνικές δημιουργίες τους να δώσουν μηνύματα σωστής χρήσης του διαδικτύου με στόχο να χτισθεί ένα καλύτερο Διαδίκτυο για όλους μας.

Από τα συνολικά πέντε βραβεία που απένειμε η επιτροπή στην κατηγορία «ατομικά έργα», τα τρία βραβεία απέσπασαν τα έργα των μαθητριών της Γ΄ Τάξης του σχολείου μας: Βλάχου Ναταλίας, Ευαγγέλου Ιφιγένειας και Τσιάβου Μαρίας. Τα βραβευθέντα έργα δημιουργήθηκαν την ώρα του μαθήματος των Εικαστικών, σαν μέρος της ενότητας «Καλές και Εφαρμοσμένες τέχνες»

Τα βραβεία παρέλαβαν οι μαθήτριες από τους Σχολικούς Συμβούλους Ιωαννίνων της επιτροπή απονομής, κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων παρουσίασης Προγραμμάτων – Δράσεων Σχολικών Δραστηριοτήτων “Γιορτές Μαθητικής Δημιουργίας”, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο Δ. Χατζής (20/05/2014).

αφίσα, βραβευμένο έργο μαθήτριας
αφίσα, βραβευμένο έργο μαθήτριας
αφίσα, βραβευμένο έργο μαθήτριας

 

 

Μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες στο ιστολόγιο του μαθήματος εικαστικών

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/vraveia-sto-mathima-eikastika/

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.