«

»

Ιούν 14 2023

Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για το γαλλόφωνο e-Twinning έργο “Ça roule”

Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023, το Πρότυπο Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για το γαλλόφωνο eTwinning έργο που υλοποιήθηκε την περσινή χρονιά 2021-2022!  Στο  βραβευμένο eTwinning έργο, που έχει τον τίτλο «Ça roule, συμμετείχαν τρία τμήματα Γαλλικών της περσινής Α’ Τάξης (Α1, Α2 και Α3). Κατά την εκπόνηση του έργου οι μαθητές του σχολείου μας συνεργάστηκαν με μαθητές από 4 σχολεία της Ευρώπης, από το Βέλγιο, την Ιταλία, την Πορτογαλία και τη Ρουμανία.

Η απόκτηση της Ευρωπαϊκής Ετικέτας Ποιότητας είναι πολύ σημαντική καθώς υπογραμμίζει την τελειότητα της εργασίας των μαθητών μας και της συνεργασίας με τα σχολεία εταίρους στο συγκεκριμένο έργο eTwinning. Το έργο μας με αυτή τη βράβευση αποκτά πλέον αναγνώριση στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς πληρεί τα κριτήρια του Πλαισίου Ετικέτας Ποιότητας και θεωρείται έργο υψηλής ποιότητας. Η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας απονέμεται από την ΚΥΣ (Κεντρική Υπηρεσία Στήριξης) που εδρεύει στις Βρυξέλλες.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους μαθητές μας που συμμετείχαν στο βραβευμένο eTwinning έργο «Ça roule, καθώς μέσα από αυτήν τη δημιουργική σύμπραξη αναδείχθηκε η σημασία της συνεργασίας των λαών και της εκμάθησης των ξένων γλωσσών.

Το πρόγραμμα συντόνισε η καθηγήτρια Γαλλικών του σχολείου μας κ. Ελένη Χαρτζάβαλου.

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/eyropaiki-etiketa-poiotitas-gia-to-gallofono-e-twinning-ergo-ca-roule/