«

»

Σεπ 14 2016

Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για το γαλλόφωνο έργο eTwinning «Ulysse 2016: Je reviendrai»

Στο πλαίσιο του μαθήματος των Γαλλικών εκπονήθηκε κατά τη σχολική χρονιά 2015-16, από τους μαθητές της τάξης των Γαλλικών Β1, Β4 και με την καθοδήγηση της διδάσκουσας των Γαλλικών κας Χαρτζάβαλου Ελένης, γαλλόφωνο διαθεματικό έργο eTwinning με τίτλο “Ulysse 2016: Je reviendrai”, στο οποίο συμμετείχαν μαθητές από τη Γαλλία, Ιταλία, Ελλάδα, Πορτογαλία και Τυνησία, με γλώσσα επικοινωνίας και συνεργασίας τη γαλλική. Το έργο βραβεύτηκε με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας από την ΕΥΥ:

Συγχαρητήρια για την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας που σας απονεμήθηκε για το έργο σας, το οποίο πληροί όλες τις προϋποθέσεις γι’ αυτό: πρωτότυπο θέμα, ενσωμάτωση στη διδακτέα ύλη (ξένη γλώσσα), διαθεματικότητα άριστη χρήση των διαδικτυακών εργαλείων, φαντασία, δημιουργικότητα, διάχυση, συνεργατικότητα. Καταπληκτική η δομή και η οργάνωση του έργου, παρά τον μεγάλο αριθμό των σχολείων, πληθώρα συνεργατικών βίντεο, εξαιρετική η χρήση των εργαλείων του twinspace (συγγραφή στο chat), μεγάλη επικοινωνία με τηλεδιασκέψεις, έξυπνη η ιδέα της διασταυρούμενης ανάγνωσης, καθώς και της διάχυσης στα πλαίσια της γαλλοφωνίας. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο δημιουργικό σας έργο. Με εκτίμηση, η ΕΥΥ της δράσης eTwinning. All the best!

Συγχαρητήρια στους μαθητές της τάξης των Γαλλικών των τμημάτων Β1 και Β4, καθώς και στους καθηγητές: Ζήκου Ελένη, Ζωγάκη Ιωάννη, Μπεκιάρη Καλλιόπη, Παππά Παναγιώτα και Παπαγεωργίου Μαρία, οι οποίοι συμμετείχαν διαθεματικά στο έργο!

Υπεύθυνη καθηγήτρια του προγράμματος: Ελένη Χαρτζάβαλου

ulysse_ql_eleves

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/5618-2/