«

»

Σεπ 14 2016

Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για το έργο eTwinning “Eratosthènes 2015”

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές της τάξης των Γαλλικών του Γ2 και Γ3, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2015-16, με ευθύνη της κας Χαρτζάβαλου Ελένης, συμμετείχαν στο έργο eTwinning: “Eratosthènes 2015” και βραβεύτηκαν με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας από την ΕΥΥ.

Η αξιολόγηση της Εθνικής Υπηρεσίας eTwinning:

Συγχαρητήρια για την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας. Η συμβολή του σχολείου σας στην εξέλιξη του πρότζεκτ είναι καθοριστική. Συγχαρητήρια τόσο για το οργανωτικό πνεύμα όσο και για τη θερμή συμμετοχή των μαθητών σε όλες τις δραστηριότητες. Πολύ καλή η ενσωμάτωση στη διδακτέα ύλη (ξένη γλώσσα), η επικοινωνία μέσω τηλεδιασκέψεων, οι καινοτόμες δραστηριότητες, η αξιολόγηση. Το έργο σας πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την ετικέτα ποιότητας και σας αξίζουν συγχαρητήρια! Καλή συνέχεια στο δημιουργικό σας έργο. Με εκτίμηση, η ΕΥΥ της δράσης eTwinning. All the best.

Συγχαρητήρια επίσης στους εκπαιδευτικούς: Βλάχα Βασιλική, Εξάρχου Μαρία, Ζωγάκη Ιωάννη, Μπεκιάρη Καλλιόπη, Παπαγεωργίου Μαρία και Τόκη Βασιλική, οι οποίοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

ql_eleve_eratos

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/ethniki-etiketa-piotitas-gia-to-ergo-etwinning-eratosthenes-2015/