«

»

Δεκ 01 2015

Πρόγραμμα eTwinning Γαλλικών: «Ulysse 2016: Je reviendrai»

Κατά το σχολικό έτος 2015-2016, στo πλαίσιo του μαθήματος των Γαλλικών υλοποιείται το εξής πρόγραμμα eTwinning:

«Ulysse 2016: Je reviendrai»

Για τρίτη συνεχή χρονιά, στo πλαίσιo του μαθήματος των Γαλλικών, υλοποιείται το γαλλόφωνο διαθεματικό έργο eTwinning με τίτλο «Ulysse 2016: Je reviendrai», σε συνεργασία με μαθητές από άλλα ευρωπαϊκά σχολεία.
Για τη δράση αυτή οι μαθητές μας έλαβαν τις δυο προηγούμενες χρονιές την Ευρωπαϊκή Ετικέτα ποιότητας και το Ευρωπαϊκό Βραβείο γαλλικής γλώσσας 2015.

Ulysse 2016 : Je reviendrai

Τη φετινή σχολική χρονιά, οι μαθητές των τμημάτων των Γαλλικών  του Β1 και Β4, με την καθοδήγηση της καθηγήτριας των Γαλλικών Χαρτζάβαλου Ελένης, θα εμπνευστούν από την Οδύσσεια του Ομήρου και μέσα από δραστηριότητες δημιουργικής γραφής ενταγμένες στο Αναλυτικό Πρόγραμμα διδασκαλίας του μαθήματος θα γράψουν συνεργατικά ποιήματα.

Στο έργο θα συμμετέχουν διαθεματικά και εκπαιδευτικοί άλλων ειδικοτήτων του σχολείου μας, η κα Ε. Ζήκου (Αρχαία Ελληνικά από Μετάφραση), ο κ. Γ. Ζωγάκης (Καλλιτεχνικά), η κα Κ. Μπεκιάρη (Μουσική), η κα Π. Παππά (Λογοτεχνία)  και η κα Μ. Παπαγεωργίου (Μαθηματικά), οι οποίοι θα προσεγγίσουν το πρόγραμμα από τη σκοπιά της ειδικότητάς τους.

Στο τέλος της χρονιάς, οι δημιουργίες όλων των σχολείων θα δημοσιευθούν σε ένα κοινό ηλεκτρονικό βιβλίο.

Για να δείτε τον ιστότοπο πατήστε εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/programmata-etwinning-sto-mathima-ton-gallikon/