«

»

Σεπ 25 2011

Βραδιά Ερευνητή 2011

Στα πλαίσια των μαθημάτων των Φυσικών Επιστημών:

ενεργή συμμετοχή μαθητών του Σχολείου μας στην ευρωπαϊκή εκδήλωση «Βραδιά Ερευνητή 2011» , που διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων για τη γνωριμία των Φυσικών Επιστημών με το ευρύ κοινό, στις 23-9-2011 από τις 4 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας.

 

Περιγραφή:

Μετά από επικοινωνία της καθηγήτριας Βιολογίας κ. Ιωάννας Νείλα με τους υπεύθυνους διοργανωτές, έγινε η σχετική ενημέρωση και ενθάρρυνση των μαθητών, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και πολλοί παρακολούθησαν την εκδήλωση. Από το Σχολείο μας, που ήταν και το μόνο Δημόσιο σχολείο που συμμετείχε, δυο μαθητές της Γ’  τάξης ενεπλάκησαν ενεργά, παρουσία της καθηγήτριάς τους, στη διεξαγωγή και παρουσίαση πειραμάτων στο κοινό της πόλης. Γενικά η εκδήλωση ήταν πολύ επιτυχημένη, λόγω της αθρόας προσέλευσης κόσμου, που μάλιστα έκανε “ουρά” για να παρακολουθήσει τα πειράματα στα αντίστοιχα “σπιτάκια” των Φυσικών Επιστημών (Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας).

erevna1        erevna2

 

erevna3         erevna4

 

erevna5         erevna6

 

 

 

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/vradiaerevniti/

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.