«

»

Σεπ 14 2014

Ετικέτα Ποιότητας eTwinning “Οδυσσέας 2014” / Ulysse 2014

Το γαλλόφωνο eTwinning έργο «Ulysse 2014, l’ Odyssée du Twinspace» / «Οδυσσέας 2014, η Οδύσσεια του Twinspace», με υπεύθυνη την καθηγήτρια γαλλικών κ. Ελένη Χαρτζάβαλου, έκλεισε με επιτυχία και βραβεύτηκε με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας eTwinning!

Το κείμενο της βράβευσης από την Εθνική Υπηρεσία Στήριξης του eΤwinning είναι το εξής:

Dear ELENI HARTZAVALOU (PROTYPO PEIRAMATIKO GYMNASIO ZOSIMAIAS SCHOLIS IOANNINON), Congratulations! You have been just awarded with the Quality Label for the work you have done in eTwinning. Συγχαρητήρια! Υλοποιήσατε ένα πρωτότυπο και πολύ δημιουργικό έργο. Η συνεργασία και η αλληλεπίδραση εκπαιδευτικών και μαθητών είναι εμφανής σε όλα τα στάδιά του (σχεδιασμό, υλοποίηση, αξιολόγηση, προβολή). Το twinspace είναι πολύ καλά οργανωμένο και οι δραστηριότητες που υλοποιήσατε είναι πολλές, δημιουργικές και πολύ καλά σχεδιασμένες. Θετικά στοιχεία του έργου σας αποτελούν, επίσης, η δημιουργική χρήση ΤΠΕ για την παρουσίαση του υλικού, αλλά και την επικοινωνία των συνεργαζόμενων σχολείων, η αξιολόγηση που έγινε από εσάς και τους μαθητές σας σε κάθε στάδιο του, καθώς και η συγκέντρωση όλου του υλικού που δημιουργήσατε σε κοινό προϊόν (e-book, λίστα βίντεο κτλ). Μέσα από το έργο σας καταφέρατε να αναδείξετε τις κλίσεις των μαθητών σας και να καλλιεργήσετε κλίμα αλληλοσεβασμού και εκτίμησης της κουλτούρας των συνεργαζόμενων χωρών.

All the best.

rp_ql_ULYSSE_HELENE.jpg

Την ίδια Ετικέτα Ποιότητας έλαβαν και οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στο έργο:

Εξάρχου Μαρία, Ζωγάκης Ιωάννης, Νείλα Ιωάννα, Μπεκιάρη Καλλιόπη, Μπουκουβάλα Άννα, Ραμπαούνη Βασιλική και Τόκη Βασιλική.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας που συμμετείχαν στο έργο και βραβεύονται με τη μαθητική Ετικέτα Ποιότητας!

ql_ULYSSE_PUPIL

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/odisseas2014-2/

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.