«

»

Σεπ 14 2014

Ετικέτα Ποιότητας eTwinning «Ερατοσθένης 2014»

eratosthenes 2014, etwinning Πρότυπο ΖωσιμαίαςΒραβείο Ετικέτας Ποιότητας απονεμήθηκε στο γαλλόφωνο έργο eTwinning: «Eratosthènes 2014», με συντονίστρια την καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας, κ. Ελένη Χαρτζάβαλου.

Ακολουθεί το κείμενο της βράβευσης από την Εθνική Υπηρεσία Στήριξης του eTwinning:

 

Dear ELENI HARTZAVALOU (PROTYPO PEIRAMATIKO GYMNASIO ZOSIMAIAS SCHOLIS IOANNINON),

Congratulations! You have been just awarded with the Quality Label for the work you have done in eTwinning. Τα δύο βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα έργο eTwinning είναι η συνεργασία / αλληλεπίδραση των συνεργαζόμενων σχολείων σε όλες τις φάσεις του έργου (σχεδιασμός, υλοποίηση, αξιολόγηση, προβολή) σε επίπεδο εκπαιδευτικών και μαθητών, και η χρήση των ΤΠΕ για την υλοποίηση του έργου (παραγωγή αποτελεσμάτων) και για την ενίσχυση της συνεργασίας και της επικοινωνίας των εταίρων, τα οποία στο συγκεκριμένο έργο διαφαίνονται σε πολύ μεγάλο βαθμό. Συγχαρητήρια!

ΕΥΥ eTwinning All the best

QL_ERATOS

Την ίδια Ετικέτα Ποιότητας έλαβαν και οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στο έργο: Βλάχα Βασιλική, Ζωγάκης Ιωάννης και Τόκη Βασιλική.

Συγχαρητήρια στους eTwinners μαθητές μας που συμμετείχαν στο έργο και βραβεύονται με τη μαθητική Ετικέτα Ποιότητας.

ql_ERATOS_PUPIL

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/eratosthenis2014/

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.