«

»

Μαρ 28 2014

Διδακτική επίσκεψη στον τηλεοπτικό σταθμό ITV και στην εφημερίδα “Ελευθερία”

Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014 οι μαθητές του τμήματος Α΄1 του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στα πλαίσια των μαθημάτων της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας και του Πολιτιστικού Προγράμματος “Ζωσιμάδων Τύπος: μαθητική εφημερίδα” στις εγκαταστάσεις του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού ITV και της εφημερίδας “Ελευθερία”.
Οι μαθητές και οι συνοδοί καθηγήτριες ξεναγήθηκαν από τον δημοσιογράφο κ. Φιλήμονα Καραμήτσο στην αίθουσα τύπου της εφημερίδας, στο τυπογραφείο και στα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού. Συνομίλησαν επίσης με την εκδότρια της εφημερίδας κ. Φωτεινή Παπαγεωργίου-Τζέκα και με εργαζόμενους στην εφημερίδα, έθεσαν ποικίλα ερωτήματα σχετικά με τα επαγγέλματα του Τύπου και τη δημοσιογραφική δεοντολογία και παρακολούθησαν στην πράξη τα στάδια δημιουργίας ενός φύλλου της εφημερίδας. Η επίσκεψη των μαθητών μας παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων του ITV και στο φύλλο της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου της εφημερίδας “Ελευθερία”.

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/efimeridaeleftheria2014/

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.