«

»

Δεκ 20 2013

Ενδοσχολικό Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου 2013-14

Στις 19 Δεκεμβρίου 2013 διοργανώθηκε στο προαύλιο του σχολείου μας ο τελικός του Ενδοσχολικού Πρωταθλήματος Ανώμαλου Δρόμου 2013-14.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΓΟΡΙΩΝ 2013

(από τον Βαγγέλη Βασιλείου του τμήματος Γ1)

 Αφού δίνονται από τους γυμναστές οι απαραίτητες οδηγίες, ο αγώνας των αγοριών για το έτος 2013 ξεκινά.

Ο 1ος γύρος τελειώνει με τον Ναπολέοντα  Ψαρά να προηγείται και τον Απόλλωνα Γεωργίου να ακολουθεί. Αυτή η σειρά συνεχίζεται μέχρι και τον 4ο γύρο, όπου αρχίζουμε σταδιακά να διακρίνουμε κάποια κούραση στους αγωνιζόμενους. Στον 5ο γύρο ο Ναπολέων και ο Απόλλωνας με τα νούμερα 28 και 20 αντίστοιχα τερματίζουν στην ίδια ευθεία. Στο τέλος του 6ου και τελευταίου γύρου ο Στυλιανίδης Μάξιμος αυξάνει γρήγορα ταχύτητα και προσπερνά τους δύο αθλητές που έως τότε είχαν το προβάδισμα. Έτσι στο τέλος του αγώνα η κατάταξη των αθλητών που κατέλαβαν τις 8 πρώτες θέσεις είναι η εξής:

 

1. Στυλιανίδης (Β3)

2. Γεωργίου (Γ1)

3. Ψαράς (Γ4)

4. Βλάχας (Α1)

5. Μαγγανάς (Γ2)

6. Τόλης (Γ4)

7. Χριστάκης (Γ4)

8. Τζιόρας (Α1)

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ 2013

(από την Ιφιγένεια Ευαγγέλου του τμήματος Γ1)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος διοργανώθηκε ο αγώνας ανωμάλου δρόμου και αντοχής στα πλαίσια των ενδοσχολικών αγώνων (9/12/13). Πήραν μέρος συνολικά σαράντα οκτώ μαθητές: δύο αγόρια και δύο κορίτσια από κάθε τάξη και τμήμα της α, β, γ γυμνασίου, οι οποίοι είχαν τις καλύτερες επιδόσεις στους προκριματικούς αγώνες. Τα αγόρια έτρεξαν 6 γύρους ενώ τα κορίτσια 4 γύρους, έπειτα από πολύ καλό ζέσταμα.

Ο πρώτος γύρος άρχισε με ενθουσιασμό αλλά και ανταγωνισμό για την νίκη, όπως και ο δεύτερος. Σε αυτούς τους γύρους η Άρτεμις Μαντέλλου, η Φοίβη Καρατζόγλου και Ηλιάνα Ανδρέου προηγούνται με όχι ιδιαίτερη διαφορά από τις άλλες αθλήτριες. Ο τρίτος γύρος έληξε χωρίς μεγάλες αλλαγές στην κατάταξη αλλά με αρκετή κούραση. Στον τέταρτο γύρο η Ηλιάνα Ανδρέου πλησιάζει την γραμμή τερματισμού ενώ πίσω της ακολουθούν οι υπόλοιπες αθλήτριες καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια να την φτάσουν. Την ώρα που οι τρεις πρωταγωνιστές βρίσκονται σε ελάχιστη απόσταση από την γραμμή τερματισμού, η αγωνία για το ποιός θα βγει πρώτος ζωγραφίζεται στα πρόσωπα των θεατών. Τελικά μετά από έναν πολύ δύσκολο αγώνα τερματίζει πρώτη η Ηλιάνα Ανδρέου με το νούμερο 18 της γ τάξης, ενώ ακολουθεί δεύτερη η Φοίβη Καρατζόγλου με το νούμερο 3 της α τάξης. Στην τρίτη θέση τερμάτισε η Άρτεμις Μαντέλλου με το νούμερο 4 της β τάξης. Ο αγώνας έληξε με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να ζητωκραυγάζουν τις αθλήτριες που με μεγάλη χαρά συμμετείχαν στους φετινούς αγώνες του σχολείου μας.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/anomalos201314/

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.