«

»

Φεβ 02 2018

Ενδοσχολικό Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου 2017-2018

Πιστοί στην ετήσια παράδοση του σχολείου μας οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Βασιλική Κεχαγιά και Γιώργος Βαζάκας, διοργάνωσαν και φέτος το Ενδοσχολικό Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου, που ολοκληρώθηκε με τους τελικούς αγοριών και κοριτσιών την Παρασκευή 26/1/2018. Στους τελικούς πήραν μέρος συνολικά 40 αγόρια και 32 κορίτσια, που προκρίθηκαν βάσει επίδοσης. Προηγήθηκε ο αγώνας των αγοριών, που ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους σε 4 γύρους και στη συνέχεια αγωνίστηκαν τα κορίτσια, διανύοντας 2 γύρους. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, που έδειξαν αθλητικό ήθος και ξεπέρασαν τις δυνάμεις τους, καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν και τον εξαιρετικά ψυχρό καιρό.

 

 

Τις φωτογραφίες για λογαριασμό της σχολικής μας εφημερίδας τράβηξαν οι μαθητές του Β΄4 Ευθύμης Παπανικολάου και Γιάννης Σιάκαρης.

 

Και μερικά ενδιαφέροντα παραλειπόμενα… Ο φετινός νικητής, Κωνσταντίνος Γκρέστας, κερδίζει τον αγώνα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Στα κορίτσια η έκτη θέση κρίθηκε κυριολεκτικά στο νήμα, καθώς η Άρια Ιωαννίδη προσπέρασε την Κατερίνα Γκόγκου του Β΄1 στα τελευταία μέτρα. Τέλος, η νικήτρια του τελικού των κοριτσιών, Φιλιώ Βασιλείου, έχει δύο «πρωτιές» για φέτος: είναι η πρώτη φορά που «πρωτάκι» κερδίζει τον αγώνα!

 

Η τελική κατάταξη με τους/τις έξι πρώτους/-ες:

 

Αγόρια Κορίτσια
1η θέση Γκρέστας Κωνσταντίνος (Γ΄1) Βασιλείου Φιλιώ (Α΄1)
2η θέση Κουτσάφτης Γιώργος (Β΄2) Ζωίδη Βασιλίνα (Γ΄2)
3η θέση Λιόλιος Δημήτρης (Γ΄4) Μπασαρά Μαρίνα (Α΄2)
4η θέση Σιώμος Γκίζας Βασίλης (Β΄4) Τζιόρα Μαίρη (Γ΄3)
5η θέση Παππάς Σπύρος (Γ΄4) Ντούρου Μαρία (Β΄2)
6η θέση Κουρουζίδης Χάρης (Γ΄2) Ιωαννίδη Άρια (Β΄3)

 

Η βράβευση των νικητών έγινε την Τετάρτη 31/1 από τον Διευθυντή του σχολείου, κ. Βασίλειο Κρανά, και την κ. Κεχαγιά.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/endoscholiko-protathlima-anomalou-dromou-2017-2018/