«

»

Ιαν 27 2016

Τeachers4Europe

To Π.Γ.Ζ.Σ.Ι. συμμετέχει στην καινοτόμο εκπαιδευτική δράση Teachers4Europe, που υλοποιεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το τμήμα  Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και έχει ως σκοπό την ενημέρωση των μαθητών για ευρωπαϊκά θέματα, ώστε να συμβάλει στη διαμόρφωση των ενεργών πολιτών του αύριο.

Στο πλαίσιο της δράσης, πραγματοποιήθηκε στο Porto Palace Hotel της Θεσσαλονίκης, στις 23-24/1/2016, επιμορφωτική συνάντηση για τους καθηγητές της Δευτεροβάθμιας με διττό στόχο. Πρώτον, να ενημερώσει πληρέστερα τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς επί των εξελίξεων των ευρωπαϊκών θεμάτων και δεύτερον, να τους υποστηρίξει στη βελτίωση των δεξιοτήτων τους, εφαρμόζοντας στην εκπαίδευση καινοτόμες βιωματικές μεθόδους διδασκαλίας με αξιοποίηση και των τεχνολογιών της πληροφορικής και της επικοινωνίας.

Από το Π.Γ.Ζ.Σ.Ι συμμετείχαν οι καθηγήτριες Βασ. Ραμπαούνη (ΠΕ02) και η Κων. Μαλάμου (ΠΕ 04.02), οι οποίες στη συνέχεια θα υλοποιήσουν αντίστοιχες εκπαιδευτικές εφαρμογές.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/teachers4-europe/