«

»

Δεκ 16 2011

Αθλητική εφημερίδα: Πρωτάθλημα ανώμαλου δρόμου

School athletics 2011-12

Τη  Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε και φέτος στο σχολείο μας ο καθιερωμένος και πολυαναμενόμενος αγώνας εσωτερικού πρωταθλήματος ανωμάλου δρόμου. Συμμετείχαν οι καλύτεροι «αθλητές» από κάθε τμήμα και των τριών τάξεων με έπαθλο, πέρα από τη χαρά της νίκης και της αναγνώρισης απ΄ όλους, την εκπροσώπηση του σχολείου μας στο σχολικό πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου Γυμνασίων του νομού Ιωαννίνων.

ath1  ath3

Με την καθοδήγηση της καθηγήτριάς μας κ. Κεχαγιά Βάσως έγινε το κατάλληλο ζέσταμα. Δυστυχώς ο γυμναστής μας κ. Κανδρέλης Αλέκος απουσίαζε, καθώς τον ταλαιπώρησε μία επίμονη ίωση. Τα αγόρια έπρεπε να διασχίσουν 6 φορές το γύρο του σχολείου, ενώ τα κορίτσια 4. Το κλίμα ήταν γενικά χαρούμενο, ωστόσο υπήρχαν και μερικοί μαθητές αρκετά αγχωμένοι, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Πριν την εκκίνηση μοιράστηκαν  από τους μαθητές/τριες που ήταν υπεύθυνοι γραμματείας νούμερα σε όλους τους συμμετέχοντες. Πρώτα αγωνίστηκαν τα αγόρια.

ath2 ath4

Κατά την εκκίνηση της κούρσας όλοι έβαλαν τα δυνατά τους για να περάσουν πρώτοι. Όταν χτύπησε το καμπανάκι, ένα γύρο πριν το τέλος, οι νικητές είχαν ξεχωρίσει. Ο Βασίλης Τσουμάνης, ο «κολυμβητής» του Γ4, έκοψε 1ος το νήμα, 2ος ο Γιώργος Βασιλείου του Β1 και τον ακολούθησε ο Ντέμης Θεμελής του Γ2. Τελικά όλοι οι συμμετέχοντες κατάφεραν να τερματίσουν. Θερμά συγχαρητήρια!

Στη συνέχεια ξεκίνησε ο αγώνας των κοριτσιών που φαίνονταν λίγο πιο αγχωμένα.

Εδώ ο ανταγωνισμός ήταν έντονος και η μάχη αμφίρροπη. Οι αλλαγές στις πρώτες θέσεις ήταν συνεχείς. Αρχικά την κούρσα οδήγησε η Αθηνά Καρρά από το Β3, αλλά η Χρύσα Πάνου, η «κωπηλάτρια» του Γ3, κατάφερε να την προσπεράσει και να κατακτήσει την πρώτη θέση. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Έλλη Βαρτζιώτη από το Γ4 και στην τρίτη θέση το «πρωτάκι» μας, Ηλιάνα Ανδρέου, από το Α1.

ath5

Το τέλος του αγώνα τους βρήκε όλους κατάκοπους και εξαντλημένους, αλλά και χαρούμενους για την προσπάθεια που έκαναν. Η αντιπαλότητα ξεχάστηκε και όλοι φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί!

ath6  ath7

Η τελική κατάταξη έχει ως εξής:

 

Αγόρια

1ος: Τσουμάνης Βασίλης Γ4

2ος: Βασιλείου Γιώργος Β1

3ος: Θεμελής Δημοσθένης Γ2

4ος: Θεμελής Γιάννης Γ2

5ος: Γεωργάτης Γιάννης Γ1

6ος: Τόλης Φώτης Α4

 

 Κορίτσια

1η: Πάνου Χρύσα Γ3

2η: Βαρτζιώτη Έλλη Γ4

3η: Ανδρέου Ηλιάνα Α1

4η: Παπαδοπούλου Γεωργία Β4

5η: Καρρά Αθηνά Β3

6η: Παπαευθυμίου Ειρήνη Β4

 

Για τη δημοσιογραφική ομάδα του σχολείου δούλεψαν οι: Λαμπροπούλου Βιργινία Β3, Νάση Βασούλα Α4, Παππά Χριστιάνα Α4 και Σιόντη Ηρώ Β4. Και του Χρόνου!
 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/athlitikioefimerida/

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.