«

Ιούλ 01 2024

Άλλη μια χρονιά πέρασε, άλλος ένας αποχαιρετισμός!

Τα μαθήματα τελείωσαν, τα μολύβια σηκώθηκαν απ’ το χαρτί, οι αίθουσες βυθίστηκαν στη σιωπή…

Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και μαζί με αυτό οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ γυμνασίου άρχισαν να ετοιμάζονται για το Λύκειο. Η αποφοίτησή τους γιορτάστηκε με μια μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο του σχολείου μας το βραδάκι της Τετάρτης 26 Ιουνίου 2024.

Μετά το καλωσόρισμα, οι πρόεδροι των τμημάτων έκαναν μια αναδρομή στα τρία χρόνια που πέρασαν, μιλώντας για τις κοινές εμπειρίες που τους σμίλεψαν και τους ωρίμασαν. Στη συνέχεια, προβλήθηκαν τέσσερα βίντεο, ένα για κάθε τμήμα, με στιγμιότυπα από τη σχολική ζωή και τις εκδρομές, τα οποία είχαν ετοιμαστεί από τα ίδια τα παιδιά. Ακολούθησε η απονομή των απολυτηρίων και των αναμνηστικών λευκωμάτων από τη διευθύντρια του σχολείου, την κυρία Σταύρου. Τα λευκώματα είχαν ετοιμαστεί από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, που τα προσέφερε αφιλοκερδώς στους αποφοίτους. Η γιορτή έκλεισε με φαγητό από τον μπουφέ που είχε στηθεί και χορό παιδιών, καθηγητών και γονιών!

Για την προετοιμασία της γιορτής συνεργάστηκαν μία ομάδα εκπαιδευτικών (Έλενα Ζερβού, Θοδωρής Μέτσης, Σπύρος Ντάνης, Εύη Συρογιαννούλη και Ελένη Τσιακίρη), οι πρόεδροι των τεσσάρων τμημάτων της Γ΄ γυμνασίου (Νεφέλη Ήλη, Αντιγόνη Κουτσούμπα, Χρήστος Καραγιάννης και Χριστίνα Φαρμάκη) και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

Άλλη μια γενιά μαθητών και μαθητριών έφυγε αφήνοντας το λιθαράκι της στο σχολείο μας! Θα τους θυμόμαστε και θα τους καμαρώνουμε στην πορεία τους!

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/apofoithsh-2024/