«

»

Απρ 14 2015

Βραβείο στην εφημερίδα μας από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά

DSC05788(2)Στη σχολική μας εφημερίδα «Ζωσιμάδων Τύπος» απονεμήθηκε το 1ο Βραβείο μαθητικού εντύπου κατά τον 59ο Διαγωνισμό της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς, όπου λάβαμε μέρος με τα τεύχη του σχολικού έτους 2013-2014. Η εφημερίδα μας πρώτευσε ανάμεσα σε πολλά σχολικά έντυπα γυμνασίων από όλη την Ελλάδα.

Η βράβευση έγινε στην Αθήνα στις 19 Δεκεμβρίου 2014 και το έπαθλο περιλάμβανε 14 βιβλία εφηβικής λογοτεχνίας συνολικής αξίας 150 ευρώ, από τις εκδόσεις «Πατάκη», τα οποία λάβαμε ταχυδρομικά.

Ευχαριστούμε πολύ την πρόεδρο και τα μέλη της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς για τα ενθαρρυντικά τους λόγια και για την αναγνώριση του έργου των μαθητών μας, καθώς και τις εκδόσεις Πατάκη για την τιμητική προσφορά τους.

Συγχαρητήρια σε όλη τη δημοσιογραφική ομάδα!

Η εφημερίδα «Ζωσιμάδων Τύπος» εκδίδει τρία φύλλα ετησίως και δημοσιεύεται σε ηλεκτρονική μορφή από τους μαθητές του τμήματος Β1 και συνεργαζόμενους αρθρογράφους.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/vravio-stin-efimerida-mas-apo-ti-ginekia-logotechniki-sintrofia/