«

»

Σεπ 29 2021

Βράβευση με δύο Εθνικές Ετικέτες Ποιότητας για τα γαλλόφωνα έργα eTwinning

Παρά τις δύσκολες συνθήκες της περσινής σχολικής χρονιάς 2020-21, το σχολείο μας κατάφερε να αποσπάσει δύο Εθνικές Ετικέτες Ποιότητας (Quality Labels) για τα γαλλόφωνα eTwinning έργα «En route 2.0» και «Oh là là, cest la cata! (Ulysse 20-21)». Τα έργα υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος των Γαλλικών από τους μαθητές των τάξεων των Γαλλικών των τμημάτων: Α1, Α2 για το έργο «En route 2.0» και Γ3 για το έργο «Oh là là, cest la cata. Η υλοποίηση και ο συντονισμός των προγραμμάτων πραγματοποιήθηκε από την κ. Ελένη Χαρτζάβαλου, καθηγήτρια Γαλλικών.

Η Ετικέτα Ποιότητας είναι η απτή αναγνώριση στους καθηγητές και τα σχολεία για το υψηλό επίπεδο των eTwinning δραστηριοτήτων τους. Στους μαθητές προσφέρει μία ενίσχυση στην προσπάθειά τους, και στο σχολείο γενικότερα μία δημόσια επιβεβαίωση της δέσμευσής του για την ποιότητα και την ειλικρίνεια σε μία Ευρωπαϊκή συνεργασία.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας που περιέβαλαν με αγάπη και ενθουσιασμό τα έργα, ακόμη και σε δύσκολες συγκυρίες!

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/vraveysi-me-dyo-ethnikes-etiketes-poiotitas-gia-ta-gallofona-erga-etwinning/