«

»

Ιούλ 01 2021

Βαθμολογίες υποψηφίων στη δοκιμασία εισαγωγής στην Α τάξη του Πρότυπου Γυμνασίου Ζωσιμαίας Σχολής για το σχολικό έτος 2021-2022

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τις βαθμολογίες των υποψηφίων που έλαβαν μέρος στη δοκιμασία εισαγωγής στην Α τάξη του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2021-2022:

Βαθμολογίες υποψηφίων

Το αρχείο περιέχει τον κωδικό υποψηφίου, τη βαθμολογία ανά γνωστικό αντικείμενο, καθώς και το σύνολο της βαθμολογίας, σύμφωνα με το οποίο οι μαθητές/τριες έχουν τοποθετηθεί κατά φθίνουσα σειρά.

 

Επισημαίνεται ότι, καθώς ο αριθμός των εισακτέων στο σχολείο μας ανέρχεται σε 88 μαθητές/τριες, για τους ισοβαθμούντες/ούσες στη βαθμολογική βάση εισαγωγής (με αύξοντες αριθμούς Α/Α 85-97) θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με ευθύνη του ΕΠ.Ε.Σ. του σχολείου και με παρουσία των ενδιαφερόμενων γονέων και/ή κηδεμόνων, ώστε να προκύψει ο τελικός πίνακας των εισακτέων και των επιλαχόντων/ουσών.
 
Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του σχολείου για την ημερομηνία και ώρα πραγματοποίησης της κλήρωσης.

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/vathmologies-ypopsifion-sti-dokimasia-eisagogis-stin-a-taxi-toy-protypoy-gymnasioy-zosimaias-scholis-gia-to-scholiko-etos-2021-2022/