«

»

Ιούλ 02 2020

Βαθμολογία υποψηφίων στη δοκιμασία εισαγωγής στην Α τάξη του Πρότυπου Γυμνασίου Ζωσιμαίας Σχολής για το σχολικό έτος 2020-2021

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία των υποψηφίων που έλαβαν μέρος στη δοκιμασία εισαγωγής στην Α τάξη του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2020-2021, όπως μας αποστάλθηκε από την Ε.Ε.Π.Π.Σ.:

Βαθμολογίες υποψηφίων

Το αρχείο περιέχει τον κωδικό υποψηφίου, τη βαθμολογία ανά γνωστικό αντικείμενο, καθώς και το σύνολο της βαθμολογίας, σύμφωνα με το οποίο οι μαθητές/τριες έχουν τοποθετηθεί κατά φθίνουσα σειρά.

 

Επισημαίνεται ότι με βάση τον αριθμό των εισακτέων στο σχολείο μας, που ανέρχεται σε 88 μαθητές/τριες, για τους ισοβαθμούντες στη βαθμολογική βάση εισαγωγής (με αύξοντα αριθμό Α/Α 79) θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με ευθύνη του ΕΠ.Ε.Σ. του σχολείου, ώστε να προκύψει ο τελικός πίνακας των εισακτέων και των επιλαχόντων.
 
Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την ημερομηνία και ώρα πραγματοποίησης της κλήρωσης στην ιστοσελίδα του σχολείου.

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/vathmologia-ypopsifion-sti-dokimasia-eisagogis-stin-a-taxi-toy-protypoy-gymnasioy-zosimaias-scholis-gia-to-scholiko-etos-2020-2021/