«

»

Μαρ 06 2019

Συγχαρητήρια στους μαθητές του σχολείου μας που διακρίθηκαν στην 36η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα

Για να συγχαρεί τους μαθητές του που διακρίθηκαν στην τρίτη φάση του διαγωνισμού της Μαθηματικής Εταιρείας “Ο Αρχιμήδης” / 36η Μαθηματική Ολυμπιάδα, το σχολείο μας εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών του Πρότυπου Γυμνασίου Ζωσιμαίας Σχολής συγχαίρει τον μαθητή της Β΄ τάξης του σχολείου Γιώργο Τζαχρήστα για την κατάκτηση του Αργυρού Μεταλλίου στην 36η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα “Ο Αρχιμήδης”.

Συγχαίρει επίσης τους παλιούς μαθητές του σχολείου Βασίλη Κρανιώτη, Λάμπρο Βλάχα, Ιωάννη Τζαχρήστα και Μιλτιάδη Γεώργιο Κολοβό, που επίσης βραβεύτηκαν με μετάλλια στον ίδιο διαγωνισμό.

Μάλιστα, το σχολείο μας έλαβε από το γραφείο της Υφυπουργού ΥΠΠΕΘ, κ. Μερόπης Τζούφη, το ακόλουθο συγχαρητήριο μήνυμα, μαζί με συγχαρητήρια επιστολή προς τον μαθητή:

Η Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, κ. Μερόπη Τζούφη, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στο σχολείο σας, καθώς και στον μαθητή Τζαχρήστα Γεώργιο, για τη συμμετοχή και τη διάκριση στην 36η Μαθηματική Ολυμπιάδα “Ο Αρχιμήδης”.

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/sygcharitiria-stoys-mathites-toy-scholeioy-mas-poy-diakrithikan-stin-36i-ethniki-mathimatiki-olympiada/