«

»

Ιούν 25 2024

Μεταφορά μαθητών στο σχολείο – σχολικό έτος 2024-25

Οι μαθητές/τριες των οποίων η κατοικία απέχει από το σχολείο άνω των 2,5 χλμ., υπολογίζοντας την ασφαλέστερη και συντομότερη ενδεδειγμένη ΠΕΖΗ απόσταση κατοικίας – σχολείου (μέσω Google Maps), είναι δικαιούχοι δωρεάν μεταφοράς.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών της Α΄ γυμνασίου του σχολικού έτους 2024-25 παρακαλούνται μέχρι την Παρασκευή 28/6/2024 να αποστείλουν στο e-mail του σχολείου (mail@gym-zosim.ioa.sch.gr) υπεύθυνη δήλωση (μέσω gov.gr) με το παρακάτω κείμενο:

 

Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις, που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι:

Είμαι κηδεμόνας του/της μαθητή/τριας …………………………………………………… με Αριθμό Ταυτότητας …………………

Η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας είναι: ……………………………………………………………

Επιθυμώ τη χρήση:  δημόσιας συγκοινωνίας (με ειδικό μαθητικό δελτίο) / δημόσιας σύμβασης (ταξί ή μισθωμένο λεωφορείο) / επιδόματος καυσίμου γονέα (επιλέγετε ένα από αυτά)

Η χιλιομετρική απόσταση κατοικίας-σχολείου είναι …………………………… (μέσω Google Maps)

 

Σημείωση:

  • Για όσους/ες μαθητές/τριες διαμένουν εντός λεκανοπεδίου θεωρείται αναγκαία η ακριβής διεύθυνση του/της μαθητή/τριας και όχι η περιοχή όπου διαμένει. Για μαθητές/τριες που διαμένουν εκτός λεκανοπεδίου αρκεί η αναφορά της κωμόπολης ή του χωριού.
  • Στην περίπτωση που ο γονέας επιθυμεί να μεταφέρει ο ίδιος και αιτείται επίδομα γονέα, θα εξετάζονται και θα αποζημιώνονται μόνο οι περιπτώσεις μαθητών για τη μετακίνηση των οποίων δεν υφίσταται δημόσια συγκοινωνία ή μισθωμένο δρομολόγιο της Περιφέρειας Ηπείρου
  • Ασφαλέστερη επιλογή είναι η χρήση μεταφορικού μέσου με δημόσια σύμβαση, καθώς δεν είναι βέβαιη η έγκριση επιδόματος καυσίμου γονέα.

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/metafora-mathiton-sto-scholeio-scholiko-etos-2024-25/