«

»

Φεβ 12 2022

Κλιματική αλλαγή: ερευνούμε, προβληματιζόμαστε, γνωστοποιούμε

Στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης “Κλιματική αλλαγή”, οι μαθητές του τμήματος Γ1, στο μάθημα της Πληροφορικής και με την καθοδήγηση της υπεύθυνης εκπαιδευτικού κ. Εξάρχου Μαρίας, δημιούργησαν συνεργατικό ιστολόγιο, στο οποίο κάποιοι είναι διαχειριστές και όλοι οι υπόλοιποι είναι συντάκτες. Οι μαθητές, μέσα από διαθεματική προσέγγιση με τα μαθήματα της Φυσικής, της Οικιακής Οικονομίας, της Βιολογίας και της Πληροφορικής και σε συνεργασία με τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς της δράσης κ. Παντούλα Χριστίνα, κ. Βρίγκα Παναγιώτα, κ. Νείλα Ιωάννα, κ. Εξάρχου Μαρία, κ. Τσιώρη Παρασκευή και κ. Νόννη-Βλάχου Λευκοθέα ερευνούν και συλλέγουν πληροφορίες, συντάσσουν και ανεβάζουν αναρτήσεις. Θα ανεβάσουν επίσης τα έργα που δημιουργούν οι συμμαθητές τους από τις υπόλοιπες τάξεις σχετικά με την κλιματική αλλαγή. 
Η επεξεργασία του ιστολογίου είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη διαδικασία, στην οποία οι μαθητές συμμετέχουν με μεγάλο ενθουσιασμό και η οποία ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2021 και θα συνεχιστεί μέχρι και τον Μάιο του 2022.
 
 
 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/klimatiki-allagi-ereynoyme-provlimatizomaste-gnostopoioyme/