«

»

Μαρ 26 2019

Η ομάδα ERASMUS+ στο 2ο Φεστιβάλ Επιστήμης και Αειφορίας ISCAR 2019

Οι Ερασμίτες/Ερασμίτισσες του σχολείου μας συμμετείχαν ενεργά στο 2ο Φεστιβάλ Επιστήμης και Αειφορίας ISCAR 2019, που διεξήχθη στα Ιωάννινα στις 20 Μαρτίου με τη συμβολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, των αντίστοιχων φορέων της χώρας και του εξωτερικού, καθώς και της τοπικής κοινωνίας.

Με δεδομένη τη γνώση και την εμπειρία τους σχετικά με το πολυδιάστατο πρόγραμμα Agenda 2030: Thats our Challenge!”, που για δεύτερο σχολικό έτος υλοποιούν, οι μαθητές μας υπηρέτησαν με τον καλύτερο τρόπο τη διάχυση των στόχων και των ανάλογων δράσεών τους σε ένα ευρύ κοινό επιστημόνων και συμπολιτών μας. Επιπλέον, παρουσίασαν (στην αγγλική γλώσσα) τις κοινές συνιστώσες της συνεργασίας με σχολεία της Γερμανίας, Ισπανίας και Κάτω Ιταλίας, κυρίως όπως αυτές διαμορφώθηκαν κατά την κινητικότητά τους από και προς τις τρεις αυτές χώρες.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές μας για την άξια εκπροσώπηση του σχολείου μας μεταξύ πολλών άλλων σχολείων σε ένα τόσο σημαντικό συνέδριο.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/i-omada-erasmus-sto-2o-festival-epistimis-kai-aeiforias-iscar-2019/