«

»

Οκτ 23 2023

Γαλλόφωνο πρόγραμμα eTwinning 2023-2024 «Tout le monde sur son 31!»

Όπως κάθε σχολική χρονιά, έτσι και τη φετινή 2023-2024, στα πλαίσια του μαθήματος της 2ης Ξένης Γλώσσας (Γαλλικά), εκπονούμε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning με τίτλο «Tout le monde sur son 31!». Η υλοποίηση του προγράμματος  γίνεται στη γαλλική γλώσσα σε συνεργασία με σχολεία από το Βέλγιο, την Ιταλία, την Ιρλανδία, την Πορτογαλία και τη Ρουμανία και συμμετέχουν οι μαθητές των τμημάτων Γαλλικών Α1 και Α2 της Α’ τάξης. Οι εργασίες πραγματοποιούνται με αξιοποίηση διαδικτυακών εργαλείων και της συνεργατικής Ευρωπαϊκής Πλατφόρμας Σχολικής Εκπαίδευσης (European School Education Platform). Στόχος του προγράμματος είναι οι μαθητές να αναπτύξουν δεξιότητες απαραίτητες στην καθημερινή τους ζωή και να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους στα γαλλικά κάνοντας πρακτική της γλώσσας (κατανόηση και παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου).

Όλες οι δραστηριότητες της δράσης υλοποιούνται την ώρα του μαθήματος των Γαλλικών με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Ελένης Χαρτζάβαλου.

Μπορείτε να δείτε τη συνεργατική πλατφόρμα του έργου στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://school-education.ec.europa.eu/fr/etwinning/projects/tout-le-monde-sur-son-31/twinspace

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/gallofono-programma-etwinning-2023-2024-tout-le-monde-sur-son-31/