«

»

Σεπ 13 2017

Ετικέτα Ποιότητας για το γαλλόφωνο eTwinning έργο “L’ Europe se partage”

Στο πλαίσιο του μαθήματος των Γαλλικών εκπονήθηκε κατά τη σχολική χρονιά 2016-17, από τους μαθητές/-τριες των τάξεων των Γαλλικών Α1, Α2, Α3 και Α4 γαλλόφωνο  έργο eTwinning με τίτλο «L’ Europe se partage». Η γλώσσα επικοινωνίας και συνεργασίας ήταν η γαλλική και υπεύθυνη καθηγήτρια του προγράμματος η καθηγήτρια Γαλλικών κ. Ελένη Χαρτζάβαλου. Το έργο επιβραβεύτηκε με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας από την Εθνική Υπηρεσία.

Το μήνυμα της Εθνικής Υπηρεσίας

Συγχαρητήρια για την εθνική ετικέτα ποιότητας! Πολύ καλή προσπάθεια υλοποίησης ενός eTwinning έργου. Θετικά στοιχεία αποτελούν: η θεματολογία του έργου και η πολύ καλή ανάπτυξη και προσέγγισή του, η ενεργή συμμετοχή των μαθητών στις δραστηριότητες του έργου και η χρήση εργαλείων ΤΠΕ για την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων. Το έργο σας διακρίνεται από καλή επικοινωνία και συνεργατικές δραστηριότητες με τελικό προϊόν το ηλεκτρονικό σας βιβλίο με τη συμβολή των μαθητών από τις δυο χώρες, Ελλάδα και Γαλλία.

Συγχαρητήρια στους γαλλόφωνους eTwinners μαθητές της Α’ τάξης για το μεράκι, τις δημιουργικές και συνεργατικές τους δράσεις.

Περισσότερα για το έργο: https://twinspace.etwinning.net/22974/home

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/etiketa-piotitas-gia-to-gallofono-etwinning-ergo-l-europe-se-partage/