«

»

Οκτ 10 2019

Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για το γαλλόφωνο έργο eTwinning «Je joue, je crée et j’apprends!»

Στο πλαίσιο του μαθήματος των Γαλλικών εκπονήθηκε κατά τη σχολική χρονιά 2018-2019 πρόγραμμα eTwinning με τίτλο: «Je joue, je crée et japprends, στο οποίο συμμετείχαν οι μαθητές της A΄ τάξης των Γαλλικών (Α1, Α2 και Α3) του σχολείου μας, οι οποίοι συνεργάστηκαν με μαθητές από σχολεία της Γαλλίας και της Ελλάδας με γλώσσα επικοινωνίας και συνεργασίας τη γαλλική. Υπεύθυνη καθηγήτρια του προγράμματος ήταν η καθηγήτρια των Γαλλικών κ. Ελένη Χαρτζάβαλου. Το έργο αξιολογήθηκε από την Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης eTwinning και επιβραβεύτηκε με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας (Quality Label). Σύμφωνα με την ΕΥY, επιτεύχθηκε η ενεργή συμμετοχή, η σύμπραξη και αλληλεπίδραση μεταξύ των σχολείων και των μαθητών από τις δύο χώρες, υπήρξε πλούσιο υποστηρικτικό υλικό για την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων, έγινε δημιουργική χρήση εργαλείων ΤΠΕ, άριστη οργάνωση του Τwinspace (ηλεκτρονικής πλατφόρμας συνεργασίας).

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας, που δούλεψαν με μεράκι και ενθουσιασμό και έφεραν ένα τόσο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα!

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα συνεργασίας (twinspace): https://twinspace.etwinning.net/71023/home

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/ethniki-etiketa-poiotitas-gia-to-gallofono-ergo-etwinning-je-joue-je-cree-et-j-apprends/