«

»

Σεπ 04 2015

Εθνική Ετικέτα Ποιότητας eTwinning για το έργο “Organic Garden Dream Europe”

Το eTwinning έργο “Organic Garden Dream Europe”, που εκπονήθηκε τη σχολική χρονιά 2014-15 στο πλαίσιο του μαθήματος των Γαλλικών με την καθοδήγηση της καθηγήτριας Γαλλικών Ελένης Χαρτζάβαλου, έκλεισε με επιτυχία και έλαβε την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας eTwinning! Συγχαρητήρια στους μαθητές των τάξεων των Γαλλικών του Α4 και Β3 που συμμετείχαν στη γαλλόφωνη δραστηριότητα του έργου «Narcisses 2015»! Διαθεματικά συμμετείχε στο έργο και η εκπαιδευτικός Παναγιώτα Βρίγκα.

Το twinspace (χώρος εργασίας) του έργου:

http://new-twinspace.etwinning.net/c/portal/layout?p_l_id=35444015

Η αξιολόγηση της Εθνικής Υπηρεσίας έχει ως εξής:

«Συγχαρητήρια για την Ετικέτα Ποιότητας! Το έργο σας έχει κάνει χρήση εργαλείων ΤΠΕ με ιδιαίτερα δημιουργικό τρόπο και το Twinspace είναι πολύ καλά οργανωμένο. Φαίνεται η προσπάθεια ενσωμάτωσής του στο αναλυτικό πρόγραμμα, καθώς και η προσπάθεια να γίνει ελκυστικό στους μαθητές σας μέσα από ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον θέμα. Στα πολύ θετικά στοιχεία του έργου ο διεθνής χαρακτήρας και οι τηλεδιασκέψεις που προωθούν τη διαπολιτισμικότητα και αλληλοκατανόηση μεταξύ των μαθητών. Συνοψίζοντας, ήταν ένα πάρα πολύ καλό έργο με υψηλό δείκτη επιτυχίας των κριτηρίων ποιότητας. Μπορείτε με τους μαθητές σας να οργανώσετε μια εκδήλωση για να το γιορτάσετε. Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά για την επιτυχία σας!»

QL_OGD_ELENI

 

QL_OGD_ELEVE

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/ethniki-etiketa-piotitas-etwinning-gia-to-ergo-organic-garden-dream-europe/