«

»

Σεπ 29 2020

Εθνικές Ετικέτες Ποιότητας 2020 για γαλλόφωνα έργα eTwinning

Η Εθνική Ετικέτα Ποιότητας eTwinning απονεμήθηκε στα ακόλουθα Ευρωπαϊκά προγράμματα eTwinning που εκπονήθηκαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2019-20 στο πλαίσιο του μαθήματος των Γαλλικών, με τίτλους: «En route», «La morale de l’histoire», «Les voyageurs», «360 Big European Solar Tour».

Στα έργα συμμετείχαν οι μαθητές των τάξεων των Γαλλικών των τμημάτων: Α1, Α3 (στο έργο «En route»), Α2 (στο έργο «Les voyageurs»), Β3 (στο έργο «La morale de lhistoire») και Γ2 (στο δίγλωσσο έργο, αγγλικά-γαλλικά, «360 Big European Solar Tour»), οι οποίοι συνεργάστηκαν με μαθητές από σχολεία της Ευρώπης. Η υλοποίηση και ο συντονισμός των προγραμμάτων πραγματοποιήθηκε από την κ. Ελένη Χαρτζάβαλου, καθηγήτρια Γαλλικών.

Τα έργα αξιολογήθηκαν από την Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης eTwinning και οι μαθητές του σχολείου μας επιβραβεύτηκαν με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας (Quality Label), καθώς η εργασία τους κρίθηκε επιτυχημένη λόγω της ενεργής συμμετοχής και αλληλεπίδρασής τους, της δημιουργικής χρήσης εργαλείων ΤΠΕ, της παιδαγωγικής καινοτομίας και των συνεργατικών δραστηριοτήτων.

Συγχαρητήρια  στους μαθητές μας, που με την όρεξη και την καταπληκτική δουλειά τους χάρισαν στο σχολείο μας μία σπουδαία διάκριση!

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/ethnikes-etiketes-poiotitas-2020-gia-gallofona-erga-etwinning/