«

»

Μάι 03 2015

Επισκέψεις Ομίλου “Πληροφορική – Μαθαίνω να προγραμματίζω”

Οι υπεύθυνες καθηγήτριες πληροφορικής του ομίλου αριστείας και δημιουργικότητας «Πληροφορική – Μαθαίνω να προγραμματίζω», κ. Ευτυχία Ράπτη και κ. Μαρία Εξάρχου, μαζί με τους μαθητές του σχολείου μας που συμμετέχουν στον όμιλο επισκέφθηκαν το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, την Παρασκευή 6/3/15. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα προπτυχιακά και ερευνητικά εργαστήρια του Τμήματος, καθώς και να δουν από κοντά ρομποτικές πλατφόρμες και εκπαιδευτικά ρομπότ με ειδικό λογισμικό προσομοίωσης που υπάρχουν στο χώρο του Τμήματος.

Την Τετάρτη 29/4/2015 βρέθηκαν στο χώρο του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου και συμμετείχαν στην εκπαιδευτική εκδήλωση, στο πλαίσιο του έργου «Μονάδες Αριστείας Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ)». Η Μονάδα Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ Ιωαννίνων έχει ως στόχο να εισαγάγει τους συμμετέχοντες στις εφαρμογές ΕΛ/ΛΑΚ, καθώς και να τους δώσει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν και να αναπτύξουν εφαρμογές ΕΛ/ΛΑΚ.

Omilos Plhroforikhs 2015 1 Omilos Plhroforikhs 2015 2 Omilos Plhroforikhs 2015 3 Omilos Plhroforikhs 2015 4

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/episkepsis-omilou-pliroforiki-matheno-na-programmatizo/