«

»

Μαρ 28 2016

Επίσκεψη στο Π.Τ.Δ.Ε. και στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Την Τετάρτη 24/3/2015 το τμήμα Α2 του σχολείου μας επισκέφθηκε τον χώρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και συγκεκριμένα το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης και τη Βιβλιοθήκη – Κέντρο Πληροφόρησης. Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Υγείας με θέμα «Προστάτεψε τον εαυτό σου… Πλοηγήσου με ασφάλεια», που υλοποιεί το τμήμα Α2 υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών κ. Ευτυχίας Ράπτη, κ. Αχιλλέα Γκόκη και κ. Ιωάννη Ζωγάκη και σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών του μαθήματος Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο Εργαστήριο Εφαρμογών Εικονικής Πραγματικότητας, να κατανοήσουν τι είναι η εικονική πραγματικότητα, να έρθουν σε επαφή με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει το εργαστήριο και να περιηγηθούν στο διάστημα με χρήση κατάλληλου λογισμικού και εξοπλισμού. Την ίδια μέρα περιηγήθηκαν και στον χώρο της Βιβλιοθήκης – Κέντρου Πληροφόρησης και ενημερώθηκαν σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της και τη διαδικασία δανεισμού των βιβλίων.

eikpragm1

eikpragm3 eikpragm4 eikpragm5

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/episkepsi-sto-p-t-d-e-ke-sti-vivliothiki-tou-panepistimiou-ioanninon/