«

»

Μάι 15 2017

Επίσκεψη στο Π.Τ.Δ.Ε. και στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Την Πέμπτη 11/5/2017 το τμήμα Α4 του σχολείου μας και οι μαθητές του Ομίλου Πληροφορικής – Μαθαίνω να προγραμματίζω επισκέφθηκαν τον χώρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και συγκεκριμένα το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης και τη Βιβλιοθήκη / Κέντρο Πληροφόρησης. Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Υγείας με θέμα «Ταξίδι στο άγνωστο με βάρκα την φωτογραφία…», που υλοποιεί το τμήμα Α4 υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών κ. Ευτυχίας Ράπτη, κ. Αχιλλέα Γκόκη και σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών του μαθήματος Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο Εργαστήριο Εφαρμογών Εικονικής Πραγματικότητας, να κατανοήσουν τι είναι η εικονική πραγματικότητα, να έρθουν σε επαφή με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει το εργαστήριο και να περιηγηθούν στο διάστημα με χρήση κατάλληλου λογισμικού και εξοπλισμού. Την ίδια μέρα περιηγήθηκαν και στον χώρο της Βιβλιοθήκης / Κέντρου Πληροφόρησης και ενημερώθηκαν σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της και τη διαδικασία δανεισμού των βιβλίων.

 

bbblbbbr

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/episkepsi-sto-p-t-d-e-ke-sti-vivliothiki-tou-panepistimiou-ioanninon-2/