«

»

Δεκ 14 2017

Εκδήλωση για την παρουσίαση των στόχων του προγράμματος “Agenda 2030: That’s our challenge”

Το Πρότυπο Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, με τίτλο “Agenda 2030: That’s our challenge!”, διοργάνωσε εκδήλωση για την παρουσίαση των στόχων του προγράμματος από τους μαθητές που συμμετέχουν σε αυτό. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 18:00΄, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου.

Κεντρικός εισηγητής ήταν ο κ. Δημήτριος Φατούρος, Υπεύθυνος Επικοινωνίας για Ελλάδα και Κύπρο του Περιφερειακού Κέντρου Πληροφόρησης του ΟΗΕ (UNRIC), συντονιστής ο δημοσιογράφος Φιλήμων Καραμήτσος, ενώ συμμετείχε επίσης ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα και διεθνής με την ομάδα της Νέας Ζηλανδίας Θέμης Τζημόπουλος.

Στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε παράλληλη Δράση Εθελοντικής Προσφοράς προς τις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας, με συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας, χαρτικών και παιχνιδιών, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιωαννιτών.

 

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/ekdilosi-gia-tin-parousiasi-ton-stochon-tou-programmatos-agenda-2030-thats-our-challenge/