«

»

Μάι 25 2018

Δράση των μαθητών της Α τάξης για σωστή οδική συμπεριφορά

Στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας και με διαθεματική προσέγγιση μέσω των μαθημάτων των Εικαστικών και της Οικιακής Οικονομίας, οι μαθητές της Α΄ γυμνασίου του Πρότυπου Γυμνασίου Ζωσιμαίας Σχολής ζωγράφισαν και σχεδίασαν ενημερωτικά φυλλάδια με θέμα “Κυκλοφορώ σωστά“.

Με τη βοήθεια της Τροχαίας Ιωαννίνων και συγκεκριμένα του κ. Επαμεινώνδα Ζήκου, υπεύθυνου για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, ομάδα μαθητών μοίρασε τα φυλλάδια στους διερχόμενους οδηγούς έξω από το σχολείο μας, με σκοπό να τους ευαισθητοποιήσει σε θέματα σωστής οδικής συμπεριφοράς και ιδιαίτερα για τις υποχρεώσεις τους, όταν πλησιάζουν σε διαβάσεις πεζών.

Υπεύθυνοι – συντονιστές εκπαιδευτικοί: Παναγιώτα Βρίγκα, Οικιακής Οικονομίας και Γιάννης Ζωγάκης, Εικαστικών.

Στην ομαλή διεξαγωγή της δράσης και στην επιτυχία της συνέβαλαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας: Βάσω Ραμπαούνη, Φιλόλογος και Κωνσταντίνα Μαλάμου, Χημικός.

Ευχαριστούμε την Τροχαία Ιωαννίνων και ιδιαίτερα τον κ. Επ. Ζήκο, Αστυνόμο Α΄, Yπεύθυνο για θέματα Kυκλοφοριακής Aγωγής, για την αρωγή και αμέριστη συμπαράσταση σε κάθε προσπάθεια για ασφαλέστερη κυκλοφορία πεζών και οδηγών στην πόλη μας.

bbblbbbr

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/drasi-ton-mathiton-tis-a-taxis-gia-sosti-odiki-symperifora/