«

»

Νοέ 27 2017

Δράση κοινωνικής ευαισθητοποίησης για τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Δράση κοινωνικής ευαισθητοποίησης για τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών ανέλαβε το σχολείο μας το Σάββατο 25 Νοεμβρίου. Μαθητές και οι υπεύθυνες εκπαιδευτικοί βρέθηκαν στον πεζόδρομο Μιχ. Αγγέλου και Γρηγ. Σακκά στις 11.30 το πρωί, προκειμένου να κοινοποιήσουν τη θέση τους απέναντι σε αυτό το φλέγον ζήτημα και να κινητοποιήσουν τους συμπολίτες τους. Μοίρασαν φυλλάδια με τα εμπνευσμένα από τη θεματική της ημέρας συνθήματά τους και χάρισαν σε όλους το πορτοκαλί κορδελάκι-σύμβολο για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών τώρα και πάντα.

Η Δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του Στόχου 5: “Ισότητα των Φύλων” του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+KA2, που υλοποιεί το σχολείο μας για τα έτη 2017-18 και 2018-19 με τίτλοAgenda 2030: Thats our challenge!” και που αφορά τη βιώσιμη και ποιοτική διαχείριση των προκλήσεων της εποχής μας.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/drasi-kinonikis-evesthitopiisis-gia-ti-diethni-imera-gia-tin-exalipsi-tis-vias-kata-ton-gynekon/