«

»

Μαρ 21 2017

Διδακτική Επίσκεψη στο Εργαστήριο Εκπαίδευσης και Διδασκαλίας Φυσικής και στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Στις 16/3/2017 πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη δύο τμημάτων της Β Γυμνασίου στο Εργαστήριο Εκπαίδευσης & Διδασκαλίας Φυσικής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης και στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Στη βιβλιοθήκη υποδέχτηκαν και ξενάγησαν τους μαθητές ο Διευθυντής της κ. Ζάχος και η κ. Βαλερά.

Στο “Εργ/ριο Εκπ/σης και Διδασκαλίας Φυσικής” του ΠΤΔΕ Παν/μίου Ιωαννίνων, με υπεύθυνο τον καθηγητή κ. Κώτση, ο κ. Γιώργος Στύλος παρουσίασε πειράματα, με απλά καθημερινά υλικά, εστιασμένα στην πίεση, την ατμοσφαιρική πίεση αλλά και στον ηλεκτρισμό. Ταυτόχρονα οι μαθητές χωρισμένοι σε ομάδες πραγματοποίησαν τα πειράματα, ενώ ακολούθησε συζήτηση για την κατανόηση των φυσικών φαινομένων.

Υπεύθυνες για τη διοργάνωση της διδακτικής επίσκεψης και τη συνοδεία των μαθητών ήταν οι καθηγήτριες Νείλα Ιωάννα, Μαλάμου Κωνσταντίνα και Παντούλα Χριστίνα.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/didaktiki-episkepsi-sto-ergastirio-ekpedefsis-ke-didaskalias-fisikis-ke-stin-kentriki-vivliothiki-tou-panepistimiou-ioanninon/