«

»

Οκτ 16 2017

Διακρατική συνάντηση εκπαιδευτικών του προγράμματος Erasmus+

Δελτίο τύπου

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ «Agenda 2030: That΄s our challenge!», που αφορά στη βιώσιμη διαχείριση και αξιοποίηση του ενεργειακού δυναμικού και υλοποιείται από το Πρότυπο Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής, η πρώτη διακρατική συνάντηση εκπαιδευτικών, η οποία οργανώθηκε από τη συντονίστρια χώρα Ισπανία, έλαβε χώρα στη Βαλένθια στις 9-11 Οκτωβρίου 2017. Οι συμμετέχουσες στο πρόγραμμα χώρες με τις αντίστοιχες σχολικές μονάδες είναι: Ισπανία (IES Clara Campoamor, Alaquàs), Γερμανία (CarloSchmidtOberschule, Berlin), Ιταλία (IPS Federico II, Enna) και Ελλάδα (Πρότυπο Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής, Ιωάννινα).

Στόχος αλλά και αποτέλεσμα της όλης διαδικασίας ήταν να τεθούν οι κοινές μεθοδολογικές προσεγγίσεις για τη διάδραση των σχολείων και, ταυτόχρονα, να οριοθετηθεί το χρονοδιάγραμμα της εκπαιδευτικής κινητικότητας μεταξύ των χωρών. Στην εν λόγω συνάντηση το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε από τις εκπαιδευτικούς Β. Κεχαγιά και Μ. Παπαγεωργίου.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/diakratiki-synantisi-ekpedeftikon-tou-programmatos-erasmus/