«

»

Σεπ 15 2021

Διαδικασία επίδειξης απαντητικών φύλλων της δοκιμασίας εισαγωγής σχολικού έτους 2021-22: υπενθύμιση

Οι γονείς και/ή κηδεμόνες των μαθητών/τριών που πήραν μέρος στην εισαγωγική δοκιμασία (τεστ) δεξιοτήτων για την α΄ τάξη των Πρότυπων Γυμνασίων και Λυκείων του σχολικού έτους 2021-22, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να απευθύνουν ηλεκτρονικό αίτημα για επίδειξη των απαντητικών φύλλων των υποψηφίων στη Δ.Ε.Π.Π.Σ. από τις 15 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της Δ.Ε.Π.Π.Σ. https://depps.minedu.gov.gr το πρόγραμμα για την επίδειξη των απαντητικών φύλλων. Επισημαίνεται ότι τα απαντητικά φύλλα θα είναι φωτοτυπημένα, δεν προβλέπεται χορήγηση αντιγράφων και διαδικασία αναβαθμολόγησης ούτε επιτρέπεται η με οποιοδήποτε τρόπο λήψη της εικόνας του γραπτού (φωτογραφία με κινητό, βιντεοσκόπηση κ.λπ.). Η επίδειξή τους θα γίνει αποκλειστικά και μόνον στον/στην κηδεμόνα του/της μαθητή/-τριας που θα υποβάλει την αίτηση και που θα πρέπει να φέρει μαζί του/της αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Δ.Ε.Π.Π.Σ.

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/diadikasia-epideixis-apantitikon-fyllon-tis-dokimasias-eisagogis-scholikoy-etoys-2021-22-ypenthymisi/