«

»

Μάι 11 2023

Αποτελέσματα εισαγωγής σε Πρότυπα σχολεία 2023

Σας ενημερώνουμε ότι ανακοινώθηκαν από τη Δ.Ε.Π.Π.Σ. τα αποτελέσματα για την εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια, Λύκεια και Eκκλησιαστικά Σχολεία. Οι γονείς/κηδεμόνες των υποψηφίων έχουν ειδοποιηθεί και με sms για τη σχολική μονάδα επιτυχίας ή τη σχολική μονάδα στην οποία θα είναι επιλαχόντες, για τη συνολική βαθμολογία τους και τη σειρά κατάταξης στο σχολείο επιλογής τους. Μπορούν επίσης να δουν τα αποτελέσματα στην πλατφόρμα των αιτήσεων με κωδικούς taxisnet του γονέα που υπέβαλε την αίτηση.

Κατεβάστε το αρχείο με τα αποτελέσματα επιτυχόντων και επιλαχόντων, με αναφορά στον κωδικό υποψηφίου και όχι στο ονοματεπώνυμο (για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων): ΕΔΩ

Δείτε επίσης εδώ το αρχείο με τις βάσεις εισαγωγής ανά σχολείο.

Επισημαίνεται ότι στις περιπτώσεις ισοβαθμιών οι μαθητές κατατάσσονται με σειρά επιτυχίας σύμφωνα με τον τυχαίο αριθμό που τους έχει αποδοθεί κατά τη διαδικασία της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023. Επομένως, οι εισακτέοι κάθε σχολείου είναι οι υποψήφιοι που συγκέντρωσαν βαθμολογία μεγαλύτερη από τη βάση εισαγωγής του σχολείου και που τους έχει αποδοθεί τυχαίος αριθμός προτεραιότητας μικρότερος από αυτόν της βάσης εισαγωγής.

Πληροφορίες για τις εγγραφές στα σχολεία επιτυχίας θα βρείτε ΕΔΩ, ενώ για νεότερα θα ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της Δ.Ε.Π.Π.Σ. και την ιστοσελίδα μας.

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/apotelesmata-eisagogis-se-protypa-scholeia-2023/