«

»

Σεπ 29 2022

Απευθείας γραμμή αστικού – Αλλαγή ώρας έναρξης

Από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου μετατοπίζεται κατά 15 λεπτά η ώρα έναρξης για τη νέα απευθείας γραμμή αστικής δημόσιας συγκοινωνίας που εξυπηρετεί τους μαθητές από τη Νέα Ζωή και τα Καρδαμίτσια προς το σχολείο μας, λόγω της εφαρμογής των νέων μέτρων του Δήμου Ιωαννιτών για την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της πόλης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ορίζεται νέα ώρα έναρξης στις 7.35 από την κεντρική στάση της Νέας Ζωής. Θα ανεβαίνει την Ίωνος Δραγούμη, θα διέρχεται τη Νέα Ζωή και την Εξοχή, όπου θα σταματά στις μπλε στάσεις του Αστικού, καθώς και όπου συναντά μαθητές. Θα συνεχίζει στις 7.45 από τον κυκλικό κόμβο των Καρδαμιτσίων με κατεύθυνση εντός των Καρδαμιτσίων επί της Εθνικής Αντιστάσεως, όπου θα συλλέγει μαθητές και θα ανεβαίνει στα Μέλανδρα. Θα κάνει στάση στις 7.55 στον κόμβο Καρδαμιτσίων και θα συνεχίσει με στάσεις επί των οδών Μακρυγιάννη, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Σουλίου, Πλατείας Ομήρου, Δόμπολη μέχρι την αποβίβαση έξω από το Πρότυπο Γυμνάσιο και στη συνέχεια απέναντι από το 1ο ΕΠΑΛ διανύοντας δηλαδή την κάτωθι διαδρομή:

ΝΕΑ ΖΩΗ/ΕΞΟΧΗ – ΚΟΜΒΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΙΩΝ – ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ – ΠΛ. ΧΑΤΖΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ – ΣΟΥΛΙΟΥ – ΔΟΜΠΟΛΗ – ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΕΠΑΛ.

Στην επιστροφή θα ακολουθείται η αντίστροφη πορεία, με ώρα έναρξης τις 14.15 έξω από το 1ο ΕΠΑΛ και στάση στις 14.20 απέναντι από το Πρότυπο Γυμνάσιο.

Η διαδρομή έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετήσει τους μαθητές των ΕΠΑΛ και του Πρότυπου Γυμνασίου που διαμένουν στις παραπάνω περιοχές. Περισσότερες πληροφορίες στο Σταθμαρχείο Ιωαννίνων, τηλ.: 2651025016 (επιλ. 1).

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://gym-zosim.ioa.sch.gr/apeytheias-grammi-astikoy-allagi-oras-enarxis/