Οκτ 15 2019

Πρόγραμμα συναντήσεων γονέων και καθηγητών 2019-20

Η ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων από τους εκπαιδευτικούς, για το σχολικό έτος 2019-2020, θα γίνεται κάθε Δευτέρα και σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα (κατεβάστε το από εδώ)

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/programma-synantiseon-goneon-kai-kathigiton-2019-20/

Οκτ 15 2019

Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Ομίλων, 2019-20

Οι Εκπαιδευτικοί Όμιλοι στο Πρότυπο Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής κατά το σχολικό έτος 2019-2020 θα λειτουργούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΟΜΙΛΟΣΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΗΜΕΡΑΩΡΑ
Ας προγραμματίσουμε με κώδικα και πλακίδιαΜ. ΕξάρχουΤετάρτη13.15-14.45
Κινηματογραφική λέσχηΒ. Κολιός - Ά. ΜπουκουβάλαΤετάρτη13.15-16.00
Μουσική έκφραση & δημιουργίαΚ. ΜπεκιάρηΤετάρτη13.15-14.45
Όμιλος θεάτρουΚ. ΣταύρουΤετάρτη13.15-16.00
ΦιλαναγνωσίαΕ. Ζήκου - Μ. ΠετρίδουΠαρασκευή13.15-14.45
Math-e ΦυσικήΧ. Παντούλα - Μ. ΠαπαγεωργίουΠαρασκευή13.15-14.45

Δείτε περισσότερα για τους Ομίλους του σχολικού έτους 2019-20 εδώ

 

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/programma-ekpaideytikon-omilon-2019-20/

Οκτ 13 2019

Διδακτική επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας και στον αρχαιολογικό χώρο των Γιτάνων

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου οι μαθητές των τμημάτων Β1 και Α4 του σχολείου μας πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο Αρχαιολογικό μουσείο της Ηγουμενίτσας. Στο φουαγιέ του μουσείου περιηγήθηκαν στην έκθεση PORTaRT 2019, όπου εκτίθενται εικαστικά έργα Ηπειρωτών δημιουργών και στη συνέχεια παρακολούθησαν θεματική ξενάγηση από την αρχαιολόγο κ. Β. Λάμπρου. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης συμπλήρωσαν φύλλα εργασίας με θέμα την αγγειοπλαστική τέχνη που αναπτύχθηκε στους οικισμούς των ιστορικών χρόνων στην ευρύτερη περιοχή της Θεσπρωτίας. Τέλος μετέβησαν στα Γίτανα, όπου γνώρισαν τη  δεύτερη -κατά χρονολογική σειρά- πρωτεύουσα της αρχαίας Θεσπρωτίας και έδρα του Κοινού των Θεσπρωτών. Με την εξαιρετική ξενάγηση της κ. Λάμπρου, οι μαθητές έλυσαν τις απορίες τους για τον τρόπο ζωής και οργάνωσης των κατοίκων της σημαντικότατης αυτής πόλης και προσέγγισαν ένα μέρος του παρελθόντος της Ηπείρου με βιωματικό τρόπο.

Τους μαθητές συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί Β. Κολιός, Α. Μπουκουβάλα, Β. Ραμπαούνη.

 
 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/didaktiki-episkepsi-sto-archaiologiko-moyseio-igoymenitsas-kai-ston-archaiologiko-choro-ton-gitanon/

Οκτ 10 2019

Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για το γαλλόφωνο έργο eTwinning «Je joue, je crée et j’apprends!»

Στο πλαίσιο του μαθήματος των Γαλλικών εκπονήθηκε κατά τη σχολική χρονιά 2018-2019 πρόγραμμα eTwinning με τίτλο: «Je joue, je crée et japprends, στο οποίο συμμετείχαν οι μαθητές της A΄ τάξης των Γαλλικών (Α1, Α2 και Α3) του σχολείου μας, οι οποίοι συνεργάστηκαν με μαθητές από σχολεία της Γαλλίας και της Ελλάδας με γλώσσα επικοινωνίας και συνεργασίας τη γαλλική. Υπεύθυνη καθηγήτρια του προγράμματος ήταν η καθηγήτρια των Γαλλικών κ. Ελένη Χαρτζάβαλου. Το έργο αξιολογήθηκε από την Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης eTwinning και επιβραβεύτηκε με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας (Quality Label). Σύμφωνα με την ΕΥY, επιτεύχθηκε η ενεργή συμμετοχή, η σύμπραξη και αλληλεπίδραση μεταξύ των σχολείων και των μαθητών από τις δύο χώρες, υπήρξε πλούσιο υποστηρικτικό υλικό για την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων, έγινε δημιουργική χρήση εργαλείων ΤΠΕ, άριστη οργάνωση του Τwinspace (ηλεκτρονικής πλατφόρμας συνεργασίας).

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας, που δούλεψαν με μεράκι και ενθουσιασμό και έφεραν ένα τόσο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα!

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα συνεργασίας (twinspace): https://twinspace.etwinning.net/71023/home

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/ethniki-etiketa-poiotitas-gia-to-gallofono-ergo-etwinning-je-joue-je-cree-et-j-apprends/

Οκτ 10 2019

eTwinning: Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για το έργο «De l’Epire à la Gascogne»

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές της τάξης των Γαλλικών του Γ2 και Γ3, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2018-19 υλοποίησαν υπό την επίβλεψη της καθηγήτριας Γαλλικών κ. Χαρτζάβαλου Ελένης το γαλλόφωνο έργο eTwinning με τίτλο: «De lEpire à la Gascogne: mais quelle histoireκαι βραβεύτηκαν με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας από την ΕΥΥ eTwinning.

Στα πλαίσια τoυ έργου οι μαθητές μας συνεργάστηκαν και επικοινώνησαν με μαθητές του Γαλλικού σχολείου Notre Dame de la Salle της πόλης Marmande στη Γαλλία μέσω σύγχρονων ηλεκτρονικών διδακτικών εργαλείων. Σύμφωνα με τους αξιολογητές, θετικά στοιχεία αποτέλεσαν η ενσωμάτωση του έργου στη διδακτέα ύλη, οι συνεργατικές δραστηριότητες των μαθητών στο πλαίσιο εθνικών και διακρατικών ομάδων, τα κοινά προϊόντα και η διάχυση του έργου.

Το twinspace (ηλεκτρονική πλατφόρμα συνεργασίας): https://twinspace.etwinning.net/68187

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/etwinning-ethniki-etiketa-poiotitas-gia-to-ergo-de-l-epire-a-la-gascogne/

Οκτ 10 2019

Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για το γαλλόφωνο eTwinning πρόγραμμα “Fables”

Το γαλλόφωνο έργο «Fables», που υλοποίησαν οι μαθητές της Β΄ τάξης του Γυμνασίου μας (Β1 και Β2) στο μάθημα των Γαλλικών, με την καθοδήγηση της καθηγήτριας κ. Ελένης Χαρτζάβαλου, κατά τη σχολική χρονιά 2018-2019, κρίθηκε από την Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning και επιβραβεύτηκε με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας. Στο πλαίσιο του έργου οι μαθητές μας συνεργάστηκαν και επικοινώνησαν με μαθητές άλλων ευρωπαϊκών σχολείων μέσω σύγχρονων ηλεκτρονικών διδακτικών εργαλείων. Θετικά στοιχεία αποτέλεσαν οι συνεργατικές δραστηριότητες των μαθητών στο πλαίσιο εθνικών και διακρατικών ομάδων, τα κοινά προϊόντα και η διάχυση των έργων.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την επιτυχία τους!

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα συνεργασίας (twinspace): https://twinspace.etwinning.net/70565

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/ethniki-etiketa-poiotitas-gia-to-etwinning-programma-fables/

Οκτ 07 2019

Πεζοπορία στη Μονή Στομίου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Πρότυπου Γυμνασίου Ζωσιμαίας Σχολής την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποίησε πεζοπορία από το Γεφύρι της Κόνιτσας μέχρι τη Μονή Στομίου. Μαθητές και γονείς απόλαυσαν τον θαυμάσιο καιρό και την καταπράσινη διαδρομή, που είναι ενταγμένη στο Γεωπάρκο Βίκου-Αώου. Οδηγοί τους ήταν τα μέλη του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων Όλγα Σίννη και Μπέτυ Τσιώλη. Επίσης, για την ασφαλή μετακίνηση την αποστολή συνόδευσαν οι Σαμαρείτες Γιόβαν Κόρρος και Αλκμήνη Παππά.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/pezoporia-sti-moni-stomioy/

Οκτ 06 2019

Ιταλικά: Επιτυχόντες Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας – Μάιος 2019

Στο πλαίσιο του μαθήματος της Ιταλικής γλώσσας και με την καθοδήγηση των καθηγητριών ιταλικών Αναστασίας Ντόστα και Βασιλικής Καλαντζή, μαθήτριες του σχολείου μας προετοιμάστηκαν και συμμετείχαν στις εξετάσεις πιστοποίησης για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας τον Μάιο του 2019 (επίπεδο Α2).

Το σχολείο μας συγχαίρει για την επιτυχία τους τις μαθήτριες:

 • Αυγερινού Όλγα
 • Γκουργκούλη Κυριακή
 • Ζυγογιάννη Αριάδνη
 • Παπαλουκά Καλλιόπη
 • Παπαφιλίππου Ναταλία

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/italika-epitychontes-kratikoy-pistopoiitikoy-glossomatheias-maios-2019/

Οκτ 02 2019

6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 οι μαθητές του Πρότυπου Γυμνασίου Ζωσιμαίας Σχολής συμμετείχαν σε οργανωμένες αθλητικές δραστηριότητες για τη φετινή 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019, που είχε ως σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση-Αγαπώ την Υγεία μου». Κεντρικός στόχος ήταν η ενεργοποίηση των μαθητών/τριών για συμμετοχή τους σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις εντός και εκτός σχολείου, μέσω της ενημέρωσης της μαθητικής κοινότητας για τα ευεργετικά οφέλη της άθλησης σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή και με απώτερο στόχο την απόκτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής.

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/6i-panellinia-imera-scholikoy-athlitismoy/

Οκτ 02 2019

Συμμετοχή των μαθητών του σχολείου μας σε δραστηριότητες για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2019, οι μαθητές του τμήματος γαλλικής γλώσσας της Α΄ τάξης του σχολείου μας (A1), συνοδευόμενοι από την καθηγήτρια γαλλικών κ. Ελένη Χαρτζάβαλου, συμμετείχαν σε εργαστήρια πολυγλωσσίας, τα οποία διεξήχθησαν στο Μουσείο Αργυροτεχνίας στο πλαίσιο επιστημονικής διημερίδας με θέμα: «Πλουραλιστικές προσεγγίσεις και ανάπτυξη πολυγλωσσικών και διαπολιτισμικών δεξιοτήτων». Οι μαθητές μας έμαθαν μέσα από διαδραστικές δραστηριότητες και παιχνίδια τη σημασία της εκμάθησης των ξένων γλωσσών στην εποχή μας.

Η διημερίδα διοργανώθηκε από τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Γαλλικής Γλώσσας κ. Χάιδω Νάτση με αφορμή τον εορτασμό για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών.

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/symmetochi-ton-mathiton-toy-scholeioy-mas-se-drastiriotites-gia-tin-eyropaiki-imera-glosson/

Σεπ 25 2019

Εκπαιδευτικοί Όμιλοι Δημιουργικότητας και Αριστείας, 2019-2020

Για το σχολικό έτος 2019-2020 και σύμφωνα με οδηγία της Ε.Ε.Π.Π.Σ., προβλέπεται να λειτουργήσουν στο σχολείο οι ακόλουθοι Όμιλοι Δημιουργικότητας, Δραστηριοτήτων και Αριστείας:

 • Ας προγραμματίσουμε με κώδικα και πλακίδια (2 ώρες)
 • Φιλαναγνωσία (2 ώρες)
 • Κινηματογραφική λέσχη (4 ώρες)
 • Math-e Φυσική (2 ώρες)
 • Μουσική έκφραση και δημιουργία (2 ώρες)
 • Όμιλος θεάτρου (4 ώρες)

Οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν έως και δύο ομίλους, εφόσον το επιθυμούν. Οι αιτήσεις των γονέων/κηδεμόνων πρέπει να υποβάλλονται στο σχολείο έως τις 27/9/2019.

Το πρόγραμμα των Ομίλων θα οργανωθεί ανάλογα με τις συμμετοχές.

Κατεβάστε το έντυπο της αίτησης από εδώ.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/ekpaideytikoi-omiloi-dimioyrgikotitas-kai-aristeias-2019-2020/

Σεπ 24 2019

Πρόσκληση για το πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών FLEX 2020-2021 (για τις Η.Π.Α.)

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΙΘ και της Αμερικανικής Πρεσβείας, το πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Future Leaders Exchange (FLEX) επεκτείνεται για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα (2020-2021). Μέσω του προγράμματος αυτού δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές της γ΄ γυμνασίου, καθώς και της α΄ λυκείου, να φοιτήσουν σε σχολεία των Η.Π.Α. για ένα (1) ακαδημαϊκό έτος με πλήρη υποτροφία, φιλοξενούμενοι από αμερικανικές οικογένειες υποδοχής. Η επιλογή μαθητών για τις δέκα (10) συνολικά υποτροφίες που θα δοθούν σε μαθητές από την Ελλάδα για τη σχολική χρονιά 2020-2021 γίνεται μέσω διαγωνισμού. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://ais.americancouncils.org/flex έως και τις 17 Οκτωβρίου 2019.

Στην ιστοσελίδα των Αμερικανικών Συμβουλίων για τη Διεθνή Εκπαίδευση μπορείτε να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες τόσο για το πρόγραμμα όσο και για τον διαγωνισμό.

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/prosklisi-gia-to-programma-antallagis-mathiton-flex-2020-2021-gia-tis-i-p-a/

Σεπ 19 2019

Πρόσκληση για ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας προσκαλούμε σε ενημερωτική συνάντηση στον χώρο του σχολείου μας τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 18.30′.

Αντικείμενο της συνάντησης είναι η ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου όπως η φοίτηση, η αξιολόγηση και συμπεριφορά μαθητών, η εφαρμογή καινοτόμων πιλοτικών προγραμμάτων και η δημιουργία ομίλων.

Θα ακολουθήσει ενημέρωση από το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Η παρουσία σας θεωρούμε ότι είναι σημαντική.

Ο Αναπληρωτής Διευθυντής

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/prosklisi-gia-enimerosi-goneon-kai-kidemonon-2019/

Σεπ 18 2019

Επιτυχία των μαθητών μας στο Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας στα Γαλλικά

Κατά το σχολικό έτος 2018-19, στο πλαίσιο του μαθήματος της Γαλλικής γλώσσας, μαθητές της Γ΄ γυμνασίου προετοιμάστηκαν με την καθοδήγηση της καθηγήτριας γαλλικών κ. Ελένης Χαρτζάβαλου και πήραν επιτυχώς μέρος στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Μαΐου 2019, επίπεδο Α2.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την επιτυχία τους!

Τα ονόματα των επιτυχόντων μαθητών είναι :

 1. Κούλας Άγγελος
 2. Κουτσάφτης Γεώργιος
 3. Κωστούλας Χρήστος
 4. Παπαζαχαρής Ιωάννης
 5. Παππά Αντιγόνη
 6. Τσιμπίκη Αικατερίνη-Ναταλία

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/epitychia-ton-mathiton-mas-sto-kratiko-pistopoiitiko-glossomatheias-sta-gallika/

Σεπ 13 2019

Αποτελέσματα εισαγωγικών εξετάσεων στη Β τάξη, 2019-20

Έπειτα από την ολοκλήρωση της γραπτής δοκιμασίας για την κάλυψη μίας (1) θέσης μαθητή/τριας στη Β τάξη / τμήμα Β1 με δεύτερη ξένη γλώσσα Γαλλικά ή Γερμανικά (προκήρυξη Σεπτεμβρίου 2019), η αρμόδια επιτροπή ανακοινώνει την ακόλουθη σειρά κατάταξης:

 1. υποψήφιος/α με κωδικό αίτησης 253
 2. υποψήφιος/α με κωδικό αίτησης 252
 3. υποψήφιος/α με κωδικό αίτησης 251

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 και το αργότερο έως τις 12.00 μ.μ. πρέπει να κατατεθεί στο σχολείο η σχετική αίτηση/υπεύθυνη δήλωση εγγραφής από τον/την κηδεμόνα του/της υποψηφίου/ιας που κατατάχθηκε πρώτος/η. (κατεβάστε τη δήλωση εγγραφής)

Σε περίπτωση μη αποδοχής της θέσης πρέπει υποχρεωτικά, την ίδια ημέρα και ώρα, να κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση μη αποδοχής της θέσης φοίτησης στο σχολείο μας. (κατεβάστε την αρνητική δήλωση)

Οι γονείς/κηδεμόνες που επιθυμούν να δουν το/α γραπτό/ά του παιδιού τους πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση στο σχολείο. Η επίδειξη των γραπτών των υποψήφιων μαθητών/τριών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 10.30 π.μ. στο σχολείο,  Δομπόλη 30, Ιωάννινα.  Οι αιτούντες γονείς/κηδεμόνες πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο, όπως και την ταυτότητα του/της υποψηφίου/ιας.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/apotelesmata-eisagogikon-exetaseon-sti-v-taxi-2019-20/

Σεπ 12 2019

Ενημέρωση για το Ατομικό Δελτίο Υγείας του Μαθητή

Ενημερώνουμε τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών της Α΄ τάξης πως θα πρέπει να μεριμνήσουν άμεσα για την κατάθεση στη σχολική μας μονάδα του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) το οποίο ισχύει και για τα τρία (3) σχολικά έτη φοίτησης του παιδιού στο Γυμνάσιο. Το έντυπο του Α.Δ.Υ.Μ. έχει ήδη διανεμηθεί στους μαθητές/τριες της Α τάξης του σχολείου μας. Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου το Α.Δ.Υ.Μ. κατατίθεται στην οικεία σχολική μονάδα, ως δικαιολογητικό εγγραφής του μαθητή/τριας και απαιτείται για τη φοίτηση στις σχολικές μονάδες της χώρας.

Ενημερώνουμε επίσης τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών της Β και Γ τάξης ότι εάν έχει επέλθει μεταβολή της κατάστασης υγείας μαθητή/τριας της Β ή Γ τάξης υποχρεούνται να καταθέσουν άμεσα νέο επικαιροποιημένο έντυπο Α.Δ.Υ.Μ. στη σχολική μονάδα.

Το έντυπο του Α.Δ.Υ.Μ. και το Φύλλο Ιατρικής Εξέτασης (Φ.Ι.Ε.) είναι διαθέσιμα και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας (άξονας «Υγεία», ενότητα «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας», υποενότητα «Δράσεις, Παρεμβάσεις και Προγράμματα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας», Οικογενειακός Προγραμματισμός-Μητέρα-Παιδί). Στην ίδια σελίδα θα βρείτε και σχετικές πληροφορίες, Υ.Α κ.ά.

Πατήστε στον σύνδεσμο για άμεση πρόσβαση στο έντυπο: Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή και Φύλλο Ιατρικής Εξέτασης (Μέγεθος: 249.8 KB)

Στο σχολείο πρέπει να κατατεθεί μόνο το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ).

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/enimerosi-gia-to-atomiko-deltio-ygeias-toy-mathiti/

Σεπ 09 2019

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για τη θέση μαθητή/τριας στη Β τάξη

Παρατείνεται,  για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων, έως την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την κάλυψη κενής θέσης μαθητή/τριας για το σχολικό έτος 2019-20, στη Β τάξη, Τμήμα Β1 με δεύτερη ξένη γλώσσα Γαλλικά ή Γερμανικά.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο σχολείο έως την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 12.00. Οι εξετάσεις (μαθηματικά και ελληνική γλώσσα) θα διενεργηθούν την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11.00 στον χώρο του σχολείου.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/paratasi-prokiryxis-thesis-mathiti-trias-sti-v-taxi-gia-to-scholiko-etos-2019-20/

Σεπ 09 2019

Αγιασμός σχολικού έτους 2019-2020

Ο αγιασμός για το σχολικό έτος 2019-2020 θα γίνει την Τετάρτη 11/9/2019 στις 9.00π.μ. Την ίδια μέρα οι μαθητές/τριες θα παραλάβουν τα βιβλία για τη νέα σχολική χρονιά.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/agiasmos-scholikoy-etoys-2019-2020/

Παλαιότερα άρθρα «

Φέρε περισσότερα στοιχεία