Ιούν 29 2018

Σχετικά με την εγγραφή μαθητών/τριών στην Α΄ τάξη για το σχολικό έτος 2018-2019

Κατά το σχολικό έτος 2018-2019 στην Α΄ τάξη του Πρότυπου Γυμνασίου Ζωσιμαίας Σχολής θα φοιτήσουν 88 μαθητές/τριες. Εφόσον κάποιοι από τους επιτυχόντες δεν επιθυμούν να φοιτήσουν στο σχολείο, οι γονείς / κηδεμόνες τους οφείλουν μέχρι την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018 να καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση μη αποδοχής της θέσης φοίτησης στο σχολείο μας.  Οι κενές θέσεις που θα προκύψουν θα διατεθούν στους επιλαχόντες με σειρά προτεραιότητας. Στην περίπτωση επιλαχόντων που ισοβαθμούν θα γίνει κλήρωση παρουσία των υποψήφιων μαθητών και των κηδεμόνων τους.
Οι γονείς/κηδεμόνες των επιτυχόντων μαθητών θα πρέπει να υποβάλουν δήλωση εγγραφής έως την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018.
Τους καλοκαιρινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο το σχολείο θα είναι ανοιχτό κάθε Πέμπτη 8.30-13.30.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/schetika-me-tin-eggrafi-mathiton-stin-a-taxi-gia-to-scholiko-etos-2018-2019/

Ιούν 29 2018

Πίνακας με τη σειρά κατάταξης υποψήφιων μαθητών Α τάξης για το σχολικό έτος 2018-19

Πίνακας με τη σειρά κατάταξης των υποψήφιων μαθητών της Α τάξης για το σχολικό έτος 2018-19:
κατεβάστε το αρχείο εδώ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δ.Ε.Π.Π.Σ. οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://www.iep.edu.gr/pps/ πληκτρολογώντας τον κωδικό τους και τον AMKA.

Όσοι υποψήφιοι έχουν χάσει τον κωδικό μπορούν να προσέρχονται στο σχολείο προκειμένου να τον ανακτήσουν.

Το σχολείο τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο θα είναι ανοιχτό για το κοινό κάθε Πέμπτη.

Δείτε εδώ  Σχετικά με την εγγραφή μαθητών στην Α΄ τάξη για το σχολικό έτος 2018-2019

 

 

 

.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/pinakas-me-ti-seira-katataxis-ypopsifion-mathiton-a-taxis-gia-to-scholiko-etos-2018-19/

Ιούν 28 2018

Πίνακας μοριοδότησης υποψηφιοτήτων για κενές θέσεις Εκπαιδευτικών

Ανακοινώνεται ο πίνακας μοριοδότησης των αιτήσεων απόσπασης για το σχολικό έτος 2018-19, από το ΕΠΕΣ του Πρότυπου Γυμνασίου Ζωσιμαίας Σχολής.
Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα εδώ (http://PINAKAS apospasi pe03-2018Β)

 

 

.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/pinakas-moriodotisis-ypopsifiotiton-gia-kenes-theseis-ekpaideytikon/

Ιούν 25 2018

Βραβείο για τον Όμιλο Φιλαναγνωσίας από το Ίδρυμα Αικ. Λασκαρίδη

Η συμμετοχή του Ομίλου Φιλαναγνωσίας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Βιβλιοεργαστήριο: το βιβλίο, ένας φίλος που επιλέγω» του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη ολοκληρώθηκε για το έτος 2017-2018 με βράβευση. Η εισηγήτρια του προγράμματος, κ. Άννα Κατρά-Πυλαρινού, και οι εκπρόσωποι του Ιδρύματος, κ.κ. Κλεοπάτρα Κυρτάτα και Παναγιώτα Δεδετζή, απένειμαν στο σχολείο μας το βραβείο για τα Γυμνάσια, αξιολογώντας την έμπνευση και τη δημιουργική εμπλοκή των μαθητών μας στη λογοτεχνία, τις τέχνες γενικότερα και την εναλλακτική μάθηση.

Οι αναγνώστες-μαθητές μας μελέτησαν στη διάρκεια της χρονιάς το λογοτεχνικό βιβλίο του Neil Gaiman «Το σπίτι στην ομίχλη», που είχαν επιλέξει από τον προτεινόμενο κατάλογο. Με την επίβλεψη των συντονιστριών του Ομίλου, Ελένης Ζήκου και Μαρίας Πετρίδου, ανέδειξαν πρωτότυπες και ευφάνταστες ιδέες και υλοποίησαν ποικίλες δραστηριότητες, που διακρίνονταν για την ιδιαίτερη δημιουργική τους πνοή. Η αναγνωστική εμπειρία και οι εργασίες τους παρουσιάστηκαν σε τηλεδιάσκεψη την Παρασκευή 4 Μαΐου (πληροφορίες υπάρχουν στο ιστολόγιο του Ομίλου Φιλαναγνωσίας και εδώ).

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές του Ομίλου Φιλαναγνωσίας!

Από το Ίδρυμα Αικ. Λασκαρίδη, εκτός από το εγκάρδιο συγχαρητήριο μήνυμα των υπευθύνων του προγράμματος και τα ατομικά βραβεία των μαθητών, λάβαμε επίσης δύο καλαίσθητους τόμους για τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας.

Για άλλη μια φορά εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς το Ίδρυμα Αικ. Λασκαρίδη που συνέδραμε τον Όμιλό μας στο περιπετειώδες ταξίδι του στη λογοτεχνία του φανταστικού. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε την εισηγήτρια κ. Άννα Κατρά-Πυλαρινού, καθώς και την υπεύθυνη επικοινωνίας κ. Κλεοπάτρα Κυρτάτα.

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/vraveio-gia-ton-omilo-filanagnosias-apo-to-idryma-aik-laskaridi/

Ιούν 22 2018

Αποτελέσματα πρώτης κατανομής σε Λύκεια 2018-19

Τα αποτελέσματα της πρώτης κατανομής είναι διαθέσιμα για τους μαθητές/τριες και τους κηδεμόνες τους από την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018. Οι μαθητές/τριες των οποίων η κατανομή έχει ολοκληρωθεί μπορούν να εκτυπώνουν την οριστική αίτησή τους προκειμένου να την καταθέσουν στο σχολείο μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέχρι την έναρξη των μαθημάτων, όπως προβλέπεται στην με αρ. 10645/ΓΔ4/22-1-2018 ΥΑ (Β΄ 120).

Β΄ Φάση με δυνατότητα τροποποίησης ή διαγραφής Αιτήσεων Εγγραφής – Δήλωσης Προτίμησης στο e-eggrafes

Οι μαθητές/τριες που δεν πρόλαβαν να κάνουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης μπορούν να την υποβάλουν κατά τη δεύτερη περίοδο των Ηλεκτρονικών Αιτήσεων Εγγραφής – Δηλώσεων Προτίμησης στο e-εγγραφές από τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 έως και την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 (14.00).

…………………………………………………………..

Οι μαθητές/τριες που υπέβαλαν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης κατά την Α’ περίοδο εγγραφών (14-05-2018 έως 06-06-2018) και έχουν κατανεμηθεί από την Α’ φάση μπορούν να τροποποιήσουν την Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης μόνο λόγω αλλαγής ομάδας προσανατολισμού ή λόγω αλλαγής τύπου λυκείου (ΕΠΑ.Λ., Εσπερινό/Ημερήσιο, Ιδιωτικό).

Σε αυτή την περίπτωση, θα μπορούν κατά τη δεύτερη περίοδο εγγραφών (25-06-2018 έως 29-06-2018) να απευθύνονται στον/ην διευθυντή/ντρια του σχολείου, όπου έχουν υποβάλει αίτηση, για να διαγράψει την αίτησή τους ώστε να υποβάλουν νέα.

Συγκεκριμένα, ο/η μαθητής/τρια αν είναι ενήλικος ή ο κηδεμόνας του/της αν είναι ανήλικος/η ζητά με υπεύθυνη δήλωσή του/της από τον/την διευθυντή/ντρια (ο/η οποίος/α αρχειοθετεί τις υπεύθυνες δηλώσεις) να διαγράψει την αίτηση που έχει υποβάλει. Η αίτηση διαγράφεται οριστικά και ο/η μαθητής/τρια ή ο κηδεμόνας του/της υποβάλει νέα αίτηση κατά τη δεύτερη περίοδο εγγραφών (25-06-2018 έως 29-06-2018). Ο/Η μαθητής/τρια αυτός/ή θα είναι ορατός/ή στο σχολείο μετά τη δεύτερη κατανομή.

Σε περίπτωση που ένας/μία μαθητής/τρια εκ παραδρομής έχει δηλώσει λάθος τάξη και δεν έχει κατανεμηθεί, θα έχει το δικαίωμα τροποποίησης της αίτησής του, απευθείας μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές.

Σε περίπτωση που ένας/μία μαθητής/τρια εκ παραδρομής έχει δηλώσει λάθος τάξη και έχει κατανεμηθεί, δεν θα έχει το δικαίωμα τροποποίησης της αίτησής του/της απευθείας μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές, αλλά απαιτείται διαγραφή από τον/την διευθυντή/ντρια με υπεύθυνη δήλωση και εκ νέου υποβολή αίτησης στο σύστημα e-εγγραφές, δηλώνοντας τη σωστή τάξη. Ο/Η μαθητής/τρια αυτός/ή θα είναι ορατός/ή στο σχολείο μετά τη δεύτερη κατανομή.

Οι μαθητές/τριες που θα υποβάλουν εκ νέου Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης στη Β’ φάση των ηλεκτρονικών εγγραφών, όσο είναι ενεργοποιημένη η εφαρμογή e-εγγραφές για υποβολή αιτήσεων, θα μπορούν να τροποποιούν/διαγράφουν την αίτησή τους.

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τη διαδικασία, δείτε τη σχετική εγκύκλιο.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/apotelesmata-protis-katanomis-se-lykeia-2018-19/

Ιούν 19 2018

Προκήρυξη μίας θέσης εκπαιδευτικού ΠΕ03 για το σχολικό έτος 2018-19

Το ΕΠ.Ε.Σ. του Πρότυπου Γυμνασίου Ζωσιμαίας Σχολής προκηρύσσει την κάλυψη μίας (1) θέσης εκπαιδευτικού ΠΕ03 με αυξημένα ακαδημαϊκά προσόντα για το σχολικό έτος 2018-19. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά σχετική αίτηση στη διαδικτυακή πλατφόρμα e-IEP στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://iep.edu.gr/services/mitroo/ μέχρι την Παρασκευή 22-6-2018, ώρα 14.00.

Δείτε/κατεβάστε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Δείτε τον πίνακα κενών εδώ

Δείτε τις ανακοινώσεις της ΔΕΠΠΣ εδώ

και εδώ http://depps.minedu.gov.gr/?p=8972

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/prokiryxi-mias-thesis-ekpaideytikoy-pe03-gia-to-scholiko-etos-2018-19/

Ιούν 18 2018

Γιορτή αποφοίτησης της γ γυμνασίου

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 στις 19.00 θα γίνει η γιορτή αποφοίτησης των μαθητών της γ΄ γυμνασίου στο γυμναστήριο του σχολείου.

Θα περιλαμβάνει:

  • βίντεο των μαθητών με αναμνήσεις από το γυμνάσιο,
  • θεατρικό δρώμενο, Γιάννη Ρίτσου «Όνειρο καλοκαιρινού μεσημεριού”, από το ερασιτεχνικό τμήμα της Θεατρικής Συμπαιγνίας.

Θα ακολουθήσει πάρτι.

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/giorti-apofoitisis-tis-g-gymnasioy/

Ιούν 15 2018

Προκήρυξη θέσεων μαθητών/τριών στη Β και Γ τάξη για το σχολικό έτος 2018-19

Το Πρότυπο Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής πρόκειται να καλύψει τις παρακάτω κενές θέσεις μαθητών/τριών, για το σχολικό έτος 2018-19:
Για τη Β΄ τάξη

  • Μία (1) θέση μαθητή/τριας για το τμήμα Β1 με δεύτερη ξένη γλώσσα Γαλλικά ή Γερμανικά
  • Μία (1) θέση μαθητή/τριας για το τμήμα Β3 με δεύτερη ξένη γλώσσα Γερμανικά ή Ιταλικά

Για τη Γ΄ τάξη

  • Δύο (2) θέσεις μαθητών/τριών για το τμήμα Γ3 με δεύτερη ξένη γλώσσα Γαλλικά ή Γερμανικά
  • Δύο (2) θέσεις μαθητών/τριών για το τμήμα Γ4 με δεύτερη ξένη γλώσσα Γαλλικά ή Ιταλικά

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες να υποβάλουν αίτηση στο σχολείο με καταληκτική ημερομηνία τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018. Οι εξετάσεις (μαθηματικά και ελληνική γλώσσα) θα διενεργηθούν την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 10.00 στον χώρο του σχολείου.
Περισσότερες πληροφορίες καθημερινά στο σχολείο, ώρες 08.30-13.30. Τους καλοκαιρινούς μήνες, Ιούλιο και Αύγουστο, το σχολείο θα παραμένει ανοικτό κάθε Πέμπτη, 08.30-13.30.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/prokiryxi-theseon-mathiton-trion-sti-v-kai-g-taxi-gia-to-scholiko-etos-2018-19/

Ιούν 13 2018

Γραπτή δοκιμασία εισαγωγής στην Α τάξη, σχολικού έτους 2018-2019

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η γραπτή δοκιμασία εισαγωγής μαθητών για την Α΄ τάξη του σχολικού έτους 2018-19, στις κτιριακές εγκαταστάσεις του σχολείου, Δομπόλη 30.

Η ώρα προσέλευσης των υποψηφίων είναι το αργότερο μέχρι τις 09.00.

Η γραπτή δοκιμασία θα διαρκέσει συνολικά δύο (2) ώρες και για τα δύο μαθήματα, από τις 10.00 μέχρι τις 12.00.

Οι υποψήφιοι θα έχουν μαζί τους:

  • το Δελτίο εξεταζομένου * και ένα αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας: αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύ ή πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας (εκδίδεται από το ΚΕΠ),
  • στυλό χρώματος μπλε, μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα (χάρακα και διαβήτη).

Είναι δυνατόν να έχουν επίσης εμφιαλωμένο νερό.

Απαγορεύεται να έχουν μαζί τους διορθωτικό (μπλάνκο), στυλό που σβήνει, σημειώσεις, βιβλία, κινητά τηλέφωνα ή άλλες ψηφιακές συσκευές.

Οι συνοδοί θα παραλαμβάνουν τους υποψήφιους μαθητές μετά το τέλος της εξέτασης μπροστά από τον χώρο του σχολείου.

—————–

*(Βεβαίωση Υποβολής Αίτησης με τον κωδικό που έχουν αποκτήσει ηλεκτρονικά και έχουν εκτυπώσει από το σύστημα)

 

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/grapti-dokimasia-eisagogis-stin-a-taxi-scholikoy-etoys-2018-2019/

Ιούν 13 2018

Οι Έλληνες στους δρόμους του 20ού αιώνα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ»

Οι μαθητές του τμήματος Γ΄2 κατά το σχολικό έτος 2017-2018 υλοποίησαν το πολιτιστικό πρόγραμμα «Οι Έλληνες στους δρόμους του 20ού αιώνα» με την καθοδήγηση των καθηγητριών Μ. Πετρίδου, Π. Παπατόλη, Κ. Σταύρου. Το κεντρικό θέμα του προγράμματος ήταν οι μαζικές μετακινήσεις ελληνικών πληθυσμών κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα. Το θέμα προσεγγίστηκε διαθεματικά με ομαδοσυνεργατική οργάνωση της τάξης και ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη βιωματική του διάσταση.

Το ενδιαφέρον της ομάδας εστιάστηκε κυρίως στα μεταναστευτικά ρεύματα των αρχών του 20ού αιώνα (προς την Αμερική) και μετά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο (προς τις χώρες της Δυτικής και Κεντρικής Ευρώπης), καθώς και στις ροές εισόδου / επιστροφής Ελλήνων από άλλες χώρες (πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία, πολιτικοί πρόσφυγες, παλιννοστούντες). Η αφόρμηση δόθηκε με την παρακολούθηση σχετικών βίντεο και ιστορική αναδρομή. Οι μαθητές αναζήτησαν πληροφορίες για το ιστορικό πλαίσιο και τις ζωές των μετακινούμενων ατόμων σε διαδικτυακές πηγές, μελέτησαν λογοτεχνικά κείμενα και οπτικοακουστικό υλικό και διερεύνησαν το παρελθόν συγγενικών και φιλικών προσώπων τους, για να συγκεντρώσουν και να μοιραστούν εμπειρίες μετακίνησης. Στο πλαίσιο αυτό εντάχθηκε και η εκπαιδευτική επίσκεψη στον Σύλλογο Μικρασιατών Νεοκαισάρειας και στο Βιωματικό Μουσείο “ανθρώπων προς φυγήν”.

Ο κύριος στόχος που τέθηκε για το πρόγραμμα, η ευαισθητοποίηση σε θέματα μετανάστευσης και προσφυγιάς και η ανάπτυξη ενσυναίσθησης, επιτεύχθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Τελικά, οι μαθητές συνειδητοποίησαν πως οι μετανάστες/πρόσφυγες δεν αποτελούν μια απρόσωπη μάζα, αλλά είναι άτομα με δική τους ιστορία και πως ο καθένας μας σε κάποια στιγμή της ζωής του θα μπορούσε να βρεθεί στη θέση τους.

Το υλικό που συγκέντρωσαν και επεξεργάστηκαν οι μαθητές μπορείτε να το δείτε στο ακόλουθο βίντεο (και σε μορφή παρουσίασης εδώ):

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/oi-ellines-stoys-dromoys-toy-20oy-aiona/

Ιούν 12 2018

Επίδοση Ελέγχων Προόδου σχολικού έτους 2017-18

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, ώρες 10:00-13:30, οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών μπορούν να προσέλθουν στο σχολείο για  να παραλάβουν τους ελέγχους προόδου των παιδιών τους.

Από την Πέμπτη 14 Ιουνίου η επίδοση των ελέγχων προόδου θα γίνεται κατά τις ώρες λειτουργίας του σχολείου (8.30-13.30).

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/epidosi-elegchon/

Ιούν 05 2018

Βραβείο στο σχολείο μας για τη συμμετοχή των Εικαστικών στην ομαδική μαθητική έκθεση ΠΟΛ(Ε)ΙΣ του Μουσείου Αργυροτεχνίας

Βραβείο έλαβε το σχολείο μας για τη συμμετοχή του μαθήματος των Εικαστικών στην ομαδική μαθητική έκθεση ΠΟΛ(Ε)ΙΣ του Μουσείου Αργυροτεχνίας, από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων και τη Σχολική Σύμβουλο Καλλιτεχνικών Μαθημάτων Ηπείρου.

Στην ομαδική μαθητική έκθεση το σχολείο μας συμμετείχε με 54 επιλεγμένα μαθητικά έργα χαρακτικής, που δημιούργησαν στο μάθημα των Εικαστικών μαθητές/τριες της Α΄ Τάξης υπό την καθοδήγηση του καθηγητή τους κ. Γιάννη Ζωγάκη και με τη βοήθεια της κ. Μάγδας Φιλιπποπούλου, ασκούμενης φοιτήτριας της Σχολής Καλών Τεχνών (Τμήμα ΕΤΕΤ).

Η έκθεση έτυχε ιδιαίτερης υποδοχής και μεγάλης επισκεψιμότητας και έλαβε τις καλύτερες κριτικές των επισκεπτών.

Ευχαριστούμε το Μουσείο Αργυροτεχνίας για τη συνεργασία, την ευκαιρία για διασύνδεση του σχολείου μας με φορείς πολιτισμού και την προβολή των έργων των μαθητών μας στην τοπική κοινωνία με τη φιλοξενία της έκθεσης.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/vraveio-sto-scholeio-mas-gia-ti-symmetochi-ton-eikastikon-stin-omadiki-mathitiki-ekthesi-pol-e-is-toy-moyseio-argyrotechnias/

Μαΐ 30 2018

Διακρίσεις στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου «Αριστοτέλης» 2018

Στον φετινό Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου «Αριστοτέλης», που διοργανώθηκε από το Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Ελληνική Εταιρεία Φυσικής και την Ένωση Ελλήνων Φυσικών και έλαβε χώρα στις 10 Μαρτίου 2018, πήραν μέρος και πρώτευσαν αρκετοί μαθητές του σχολείου μας. Συγκεκριμένα οι μαθητές που διακρίθηκαν είναι οι ακόλουθοι:

Α΄ τάξη

Χατζής Αθανάσιος, 1ο βραβείο Αριστείας

Κυρτζόγλου Ιόλη-Αγάπη, 2ο βραβείο Αριστείας

Μυλωνής Βασίλειος, 3ο Βραβείο Αριστείας

Γέπης Παύλος, 3ο Βραβείο Αριστείας

Λιούτας Δημήτριος, Εύφημος Μνεία

Κασκάνης Αλέξιος, Εύφημος Μνεία

Κυριαζή Δέσποινα-Κλεοπάτρα, Εύφημος Μνεία

Β΄ τάξη

Αυγερινού Όλγα, 3ο Βραβείο Αριστείας

Ονόματα μαθητών που πρώτευσαν στον διαγωνισμό

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/diakriseis-ston-panellinio-diagonismo-fysikis-gymnasioy-aristotelis-2018/

Μαΐ 29 2018

Ημερίδα για την εφηβεία

Ημερίδα ενημέρωσης με θέμα «Οι γονείς στο ταξίδι της εφηβείας”, 11 Ιουνίου 2018, ώρα 18.30″ στο Πρότυπο Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/imerida-gia-tin-efiveia/

Μαΐ 29 2018

Πρόγραμμα προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων σχολικού έτους 2017-18

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων περιόδου Ιουνίου σχολικού έτους 2017-18

Ώρα προσέλευσης μαθητών 08.15

κατεβάστε το από εδώ

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/programma-proagogikon-kai-apolytirion-exetaseon-scholikoy-etoys-2017-18/

Μαΐ 29 2018

Τελικός πίνακας υποψηφίων Α τάξης τάξης σχολικού έτους 2018-19

Τελικός πίνακας με στοιχεία των υποψηφίων Α τάξης σχολικού έτους 2018-19.

Kατεβάστε / δείτε τον πίνακα εδώ

 

 

.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/telikos-pinakas-ypopsifion-a-taxis-2018-19/

Μαΐ 29 2018

Ενδοσχολικό Πρωτάθλημα Αθλοπαιδιών 2017-2018

Στο Πρότυπο Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής διοργανώθηκε και φέτος το Ενδοσχολικό Πρωτάθλημα Αθλοπαιδιών για το σχολικό έτος 2017-18. Όλα τα τμήματα συμμετείχαν με ομάδες στο ποδόσφαιρο και στο βόλεϊ. Οι προκριματικοί αγώνες διεξήχθησαν στο Πανηπειρωτικό Στάδιο, ενώ οι τελικοί έλαβαν χώρα την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας, με νικητές στο ποδόσφαιρο το Γ΄1 και στο βόλεϊ το Β΄2.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/endoscholiko-protathlima-athlopaidion-2017-2018/

Μαΐ 25 2018

Δράση των μαθητών της Α τάξης για σωστή οδική συμπεριφορά

Στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας και με διαθεματική προσέγγιση μέσω των μαθημάτων των Εικαστικών και της Οικιακής Οικονομίας, οι μαθητές της Α΄ γυμνασίου του Πρότυπου Γυμνασίου Ζωσιμαίας Σχολής ζωγράφισαν και σχεδίασαν ενημερωτικά φυλλάδια με θέμα «Κυκλοφορώ σωστά«.

Με τη βοήθεια της Τροχαίας Ιωαννίνων και συγκεκριμένα του κ. Επαμεινώνδα Ζήκου, υπεύθυνου για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, ομάδα μαθητών μοίρασε τα φυλλάδια στους διερχόμενους οδηγούς έξω από το σχολείο μας, με σκοπό να τους ευαισθητοποιήσει σε θέματα σωστής οδικής συμπεριφοράς και ιδιαίτερα για τις υποχρεώσεις τους, όταν πλησιάζουν σε διαβάσεις πεζών.

Υπεύθυνοι – συντονιστές εκπαιδευτικοί: Παναγιώτα Βρίγκα, Οικιακής Οικονομίας και Γιάννης Ζωγάκης, Εικαστικών.

Στην ομαλή διεξαγωγή της δράσης και στην επιτυχία της συνέβαλαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας: Βάσω Ραμπαούνη, Φιλόλογος και Κωνσταντίνα Μαλάμου, Χημικός.

Ευχαριστούμε την Τροχαία Ιωαννίνων και ιδιαίτερα τον κ. Επ. Ζήκο, Αστυνόμο Α΄, Yπεύθυνο για θέματα Kυκλοφοριακής Aγωγής, για την αρωγή και αμέριστη συμπαράσταση σε κάθε προσπάθεια για ασφαλέστερη κυκλοφορία πεζών και οδηγών στην πόλη μας.

bbblbbbr

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-zosim.ioa.sch.gr/wp/drasi-ton-mathiton-tis-a-taxis-gia-sosti-odiki-symperifora/

Παλαιότερα άρθρα «

Φέρε περισσότερα στοιχεία